Gość Barbara Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2018 Witam, jesteśmy z mężem zainteresowani projektem REALNY, czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami pomieszczeń oraz jaka jest wysokość ścian na pietrze od podłogi do skosu. Mój mail barbarajasny@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2018 Witam, jesteśmy z mężem zainteresowani projektem REALNY, czy jest możliwość otrzymania szczegółowych rysunków z dokładnymi wymiarami pomieszczeń oraz jaka jest wysokość ścian na pietrze od podłogi do skosu. Mój mail barbarajasny@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Wielgolaski Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2018 Witam.Tez jestem zainteresowany tym projektem i czy moge prosic o szczegulowe rysunki na adres piotr-wielgolaski@wp.pl.Zgory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam.Tez jestem zainteresowany tym projektem i czy moge prosic o szczegulowe rysunki na adres piotr-wielgolaski@wp.pl.Zgory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2018 Witam.Tez jestem zainteresowany tym projektem i czy moge prosic o szczegulowe rysunki na adres piotr-wielgolaski@wp.pl.Zgory dziekuje Dzień dobry, W dniu dzisiejszym zostaną wysłane rysunki do projektu. Cytuj
Gość Krzysztof Sz. Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2018 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem , czy moge prosić o szczegółowe rysunki na adres krzysztof-szwiec@wp.pl Z góry dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2018 Witam. Jestem zainteresowany tym projektem , czy moge prosić o szczegółowe rysunki na adres krzysztof-szwiec@wp.pl Z góry dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Jestem zainteresowany tym projektem. Mogę prosić o szczegółowe rysunki na adres: mateusz.matras89@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Paweł Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 Witam Serdecznie, Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres pawel.jasielski@gmail.com. Czy istnieje możliwość przeniesienia komina/kominka na ścianę od strony garażu/kotłowni tak jak jest to zrobione w projekcie Milena ? Czy ściany działowe na poddaszu są wykonane z pustaka czy szkieletowe gips-karton ? Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2018 Witam Serdecznie, Poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych na adres pawel.jasielski@gmail.com. Czy istnieje możliwość przeniesienia komina/kominka na ścianę od strony garażu/kotłowni tak jak jest to zrobione w projekcie Milena ? Czy ściany działowe na poddaszu są wykonane z pustaka czy szkieletowe gips-karton ? Dziękuję i pozdrawiam. Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daga Napisano 23 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2018 Witam.Czy jest możliwość usunięcia ściany działowej kuchni aby móc postawić wyspę kuchenna??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Czerwiec 2018 Witam.Czy jest możliwość usunięcia ściany działowej kuchni aby móc postawić wyspę kuchenna??? Witam W projekcie Realny kuchnia jest dość mała i aby zaprojektować w niej wyspę należy usunąć ścianki działowe oraz ścianę nośną dzielącą kuchnię i jadalnię. Usunięcie ściany nośnej będzie wiązało się z zaprojektowaniem większego podciągu. Opisane zmiany w projekcie są możliwe do wykonania na etapie adaptacji. Wybrany przez Państwa architekt lokalny może wprowadzić zmiany po zakupieniu katalogowej wersji projektu. Nasza pracownia jako autor projektu wyda wówczas bezpłatną pisemną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Wielgolaski Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 Dzien dobry.Czy moge prosic o zdjecie zutu fundamentow projektu realny w werscji lustro na adres piotr-wielgolaski@wp.pl Z gory dziekuje Cytuj
Gość Piotr Wielgolaski Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 Dzień dobry.Czy moglbym prosic o szczegółowy rysunek rzutu fundamentow projektu realny w wersji lustro na adres piotr-wielgokaski@wp.pl Niestety jest mi to bardzo potrzebne a w chwili obecnej nie mam dostepu do ego projektu.Z gory dziekuje.Nieukrywam ze sprawa pilna Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 16 godzin temu, Gość Piotr Wielgolaski napisał: Dzien dobry.Czy moge prosic o zdjecie zutu fundamentow projektu realny w werscji lustro na adres piotr-wielgolaski@wp.pl Z gory dziekuje WItam W sprawie możliwości udostępnienia rysunków konstrukcyjnych proszę o kontakt bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2018 Dzień dobry, jestem zainteresowany zakupem projektu Realny . Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres szymonlebiest@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2018 7 minut temu, Gość Szymon napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany zakupem projektu Realny . Będę bardzo wdzięczny za przesłanie wszelkich darmowych materiałów (włącznie z kosztorysami) dotyczących tego projektu na adres szymonlebiest@gmail.com Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Zarzeczny Napisano 21 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2019 Dzień dobry interesuje mnie ten dom poprosze o szczegóły kylo10@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2019 16 godzin temu, Gość Zarzeczny napisał: Dzień dobry interesuje mnie ten dom poprosze o szczegóły kylo10@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 8 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2019 Dzień dobry zainteresował mnie ten projekt bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji/rysunków na adres muzikman@wp.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Maj 2019 12 godzin temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry zainteresował mnie ten projekt bardzo proszę o przesłanie bardziej szczegółowych informacji/rysunków na adres muzikman@wp.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2019 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Realny. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu? Kosztorys/rysunki ? iskierka9209@wp.pl. Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2019 1 godzinę temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu Realny. Mogę prosić o przesłanie szczegółowych materiałów dotyczących projektu? Kosztorys/rysunki ? iskierka9209@wp.pl. Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zainteresowana projektem Napisano 30 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2020 Dzień dobry, jesteśmy na etapie wyboru projektu domu i zainteresował nas projekt domu "Realny". Czy mogę prosić o przesłanie trochę bardziej szczegółowych informacji dotyczących projektu tego domu na adres duda.malwina@vp.pl ? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi