Dobre Domy Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Witam, Również poproszę o szczegółowe rysunki dla projektu Realny. Mój adres to zonk1410@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Edyta Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2014 Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam również jestem zainteresowana szczegółowymi rysunkami projektu. Proszę o ich przesłanie na adres edytakaczmarek@autograf.pl. Cytuj
Gość Edyta Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2014 Witam Jestem bardzo zainteresowana projektem REALNY, moje pytanie czy za zmianę kominka i podpięcie go do wspólnego komina byłoby odpłatne oraz interesuje mnie utworzenie spiżarki w kuchni czy mogę to miejsce utworzyć w trakcie budowy czy wymaga to zmian w projekcie? Czy bez problemu projekt i wniosek o te zmiany mogę zamówić u przedstawiciela w Warszawie? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2014 Witam Jestem bardzo zainteresowana projektem REALNY, moje pytanie czy za zmianę kominka i podpięcie go do wspólnego komina byłoby odpłatne oraz interesuje mnie utworzenie spiżarki w kuchni czy mogę to miejsce utworzyć w trakcie budowy czy wymaga to zmian w projekcie? Czy bez problemu projekt i wniosek o te zmiany mogę zamówić u przedstawiciela w Warszawie? Witam - zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania. Najlepiej nanieść je na PROJEKT na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem - PROJEKT można zamówić bezpośrednio u nas w Pracowni bądź u dowolnego przedstawiciela. Listę przedstawicieli znajdzie Pani/Pan u nas na stronie WWW pod adresem https://www.dobredomy.pl/o-nas/nasi-przedstawiciele/ - w przypadku zamówienia projektu domu Realny bezpośrednio u nas w Pracowni postaramy się go wysłać w przeciągu dwóch dni roboczych Pozdraiwiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2014 Witam również jestem zainteresowana szczegółowymi rysunkami projektu. Proszę o ich przesłanie na adres edytakaczmarek@autograf.pl. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jarek Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2014 Witam, Również poproszę o szczegółowe rysunki dla projektu Realny. Mój adres to mastersimson@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2014 Witam, Również poproszę o szczegółowe rysunki dla projektu Realny. Mój adres to mastersimson@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość jacunk Napisano 22 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Listopad 2014 Witam, Również poproszę o szczegółowe rysunki dla projektu Realny. Mój adres to jacunk@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2014 Witam, Również poproszę o szczegółowe rysunki dla projektu Realny. Mój adres to jacunk@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość IK Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2014 Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do Realnego? Dzisiaj oglądaliśmy ten dom w wersji prawie ukończonej i jesteśmy w 99% zdecydowani na niego. Pozostawiam kontakt bodekam@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2014 Witam, czy mogłabym prosić o rysunki szczegółowe do Realnego? Dzisiaj oglądaliśmy ten dom w wersji prawie ukończonej i jesteśmy w 99% zdecydowani na niego. Pozostawiam kontakt bodekam@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2014 Witam, Również poproszę o szczegółowe rysunki dla projektu Realny. Mój adres to mastersimson@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Ja też poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami, tomguard@tomguard.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Ja też poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami, tomguard@tomguard.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2015 Witam! Czy jest możliwość wykonania podpiwniczenia tego domu? Prosiłbym również o szczegółowe wymiary do tego projektu. Michal_Krzak@wp.pl Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2015 Witam! Czy jest możliwość wykonania podpiwniczenia tego domu? Prosiłbym również o szczegółowe wymiary do tego projektu. Michal_Krzak@wp.pl Pozdrawiam, Dzień dobry! Oczywiście wyślemy rysunki na podany adres. Istnieje możliwość podpiwniczenia budynku. Należałoby jedynie przewidzieć skąd miałby być dostęp. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Kasia Napisano 16 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2015 Ja też poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami. A nie moglibyście stworzyć takiego projektu tylko większego o 20 m i żeby miał spiżarkę na parterze. Już nawet sobie wyobraziłam jakby mógł wyglądać. Podoba mi się to, że nie ma schodów w salonie i jest osobna kuchnia. Sugestie mogę przesłać na private. Mój e-mail domek09@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 2015 Ja też poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami. A nie moglibyście stworzyć takiego projektu tylko większego o 20 m i żeby miał spiżarkę na parterze. Już nawet sobie wyobraziłam jakby mógł wyglądać. Podoba mi się to, że nie ma schodów w salonie i jest osobna kuchnia. Sugestie mogę przesłać na private. Mój e-mail domek09@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. W sprawie przeróbki projektu proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Lucyna Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2015 Ja również poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami Realnego oraz o dokumentację kosztorysową l.lechki@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2015 Ja również poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami Realnego oraz o dokumentację kosztorysową l.lechki@vp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość sopel Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2015 Ja również poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami Realnego oraz o dokumentację kosztorysową l.lechki@vp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Ja również poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami Realnego oraz o dokumentację kosztorysową marcin.soplinski@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 Ja również poproszę o szczegółowe rysunki z wymiarami Realnego oraz o dokumentację kosztorysową marcin.soplinski@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Donata Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2015 Witam, również chciałabym prosić o szczegółowe rysunki oraz dokumentację kosztowysową domu Realny i realny 2. donata.czehrynska@gmail.com z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2015 Witam, również chciałabym prosić o szczegółowe rysunki oraz dokumentację kosztowysową domu Realny i realny 2. donata.czehrynska@gmail.com z góry dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2015 Witam!!! Poproszę o dokumentację i kosztorys Czy w Realnym jest projekt wentylacji mechanicznej oraz czy jest możliwość wydłużenia balkonu nad tarasem i dodatkowo wykonania kominka na zewnątrz połączonego z kominkiem w salonie tak jak w projekcie Telimena Pozdrawiam ewa.pawelek@wp.pl Cytuj
Gość Shogunh Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2015 Witam, Chciałabym również prosić o szczegółowe rysunki oraz dokumentację kosztowysową domu Realnym, jeżeli nie będzie to problem. shogunh@interia.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi