Dobre Domy Napisano 2 Luty Zgłoszenie Napisano 2 Luty Projekt domu Azalia VIII Szczegółowy opis projektu domu Azalia VIII znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/azaliaVIII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Paula Napisano 9 Luty Zgłoszenie Napisano 9 Luty Witam, czy w najbliższym czasie będzie dostępny wstępny kosztorys kosztów budowy? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Azalia VIII na adres e-mail: silmeenkeli@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty Autor Zgłoszenie Napisano 12 Luty W dniu 9.02.2024 o 17:24, Gość Paula napisał: Witam, czy w najbliższym czasie będzie dostępny wstępny kosztorys kosztów budowy? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Azalia VIII na adres e-mail: silmeenkeli@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, w tej chwili trudno oszacować, kiedy będzie dostępny kosztorys dla Azalii VIII, ponieważ projekt nie został jeszcze zamówiony i nadal jest koncepcją. Na podany adres mailowy prześlemy dzisiaj zwymiarowany rysunek koncepcji. Cytuj
Gość Ela Napisano 26 Maj Zgłoszenie Napisano 26 Maj Dzień dobry, czy również mogę prosić o zwymiarowany rysunek na maila? Adres: selcavene@gmail.com. Jestem zainteresowana sprawdzeniem wysokości pomieszczeń. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj Autor Zgłoszenie Napisano 27 Maj 12 godzin temu, Gość Ela napisał: Dzień dobry, czy również mogę prosić o zwymiarowany rysunek na maila? Adres: selcavene@gmail.com. Jestem zainteresowana sprawdzeniem wysokości pomieszczeń. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kinga Napisano 9 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec Witam, czy projekt azalia VIII nadal jest koncepcją czy można już zamówić gotowy? jak długo od zamówienia trzeba czekać na projekt? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec Autor Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec W dniu 9.06.2024 o 17:05, Gość Kinga napisał: Witam, czy projekt azalia VIII nadal jest koncepcją czy można już zamówić gotowy? jak długo od zamówienia trzeba czekać na projekt? Pozdrawiam Dzień dobry, projekt Azalia VIII jest już gotowy i dostępny od ręki. Cytuj
Gość Magda Napisano 16 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 16 Czerwiec Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rzutów oraz obrysu budynku? Adres mailowy runde@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Czerwiec Autor Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 16 godzin temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rzutów oraz obrysu budynku? Adres mailowy runde@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Obrys budynku prześlemy dzisiaj do 16:00. Cytuj
Gość Dawid Napisano 7 Lipiec Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec Dzień dobry proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres daviddd1980@gmail.com. Czy jest możliwość zaprojektowania dodatkowego ogrzewania kominkowego? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Lipiec Autor Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec W dniu 7.07.2024 o 09:04, Gość Dawid napisał: Dzień dobry proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres daviddd1980@gmail.com. Czy jest możliwość zaprojektowania dodatkowego ogrzewania kominkowego? Dzień dobry, Rysunki do projektu zostały wysłane na podany adres e-mail. Zaprojektowanie ogrzewania kominkowego w projekcie jest możliwe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 20 Lipiec Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec Dzień dobry, proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres sawinka@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec W dniu 20.07.2024 o 09:39, Gość Ewa napisał: Dzień dobry, proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres sawinka@tlen.pl Dzień dobry, Rysunki do projektu zostały wysłane na podany adres e-mail. Cytuj
Gość Anna Napisano 8 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień Dzień dobry, proszę o wysłanie szczegółowych rzutów oraz obrysu budynku na adres nulqa14@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi