Dobre Domy Napisano 19 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2023 Projekt domu Kardamon Szczegółowy opis projektu domu Kardamon znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kardamon Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Konrad Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2023 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: dziuzeppe1997@gmail.com Dziękuję, pozdrawiam. Wesołych Świąt. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2023 12 godzin temu, Gość Konrad napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: dziuzeppe1997@gmail.com Dziękuję, pozdrawiam. Wesołych Świąt. Dzień dobry, przesłałam zwymiarowaną koncepcję. Szczegółowe rysunki będą dostępne około połowy stycznia, jak będzie gotowa dokumentacja techniczna. Cytuj
Gość Miłosz Napisano 21 Styczeń Zgłoszenie Napisano 21 Styczeń Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: mwerra0202@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń Autor Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 21 godzin temu, Gość Miłosz napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: mwerra0202@gmail.com Dzień dobry, rysunki zwymiarowanej koncepcji zostały przesłane na podany adres. Projekt Kardamon jest jeszcze w trakcie opracowywania i nie ma gotowej dokumentacji technicznej. Cytuj
Gość Wiktoria Napisano 19 Luty Zgłoszenie Napisano 19 Luty Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: Wiktoriarzepinska1@wp.pl Pozdrawiam i dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty Autor Zgłoszenie Napisano 20 Luty 14 godzin temu, Gość Wiktoria napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: Wiktoriarzepinska1@wp.pl Pozdrawiam i dziękuje Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Weronika Napisano 29 Maj Zgłoszenie Napisano 29 Maj Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość przesłania rysunków technicznych? Oraz czy jest wizualizacja pokoi? Proszę o kontakt na mail: weronikadobrowolska@interia.pl Czy jest możliwość lekkich zmian w projekcie u architekta? Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Maj Autor Zgłoszenie Napisano 31 Maj W dniu 29.05.2024 o 21:38, Gość Weronika napisał: Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość przesłania rysunków technicznych? Oraz czy jest wizualizacja pokoi? Proszę o kontakt na mail: weronikadobrowolska@interia.pl Czy jest możliwość lekkich zmian w projekcie u architekta? Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Wizualizacji pokoi niestety nie posiadamy. Zmiany w projekcie jak najbardziej można wprowadzić na etapie adaptacji projektu do działki. Adaptację można zrobić u lokalnego architekta albo bezpośrednio w naszym biurze. Jeśli byłaby Pani zainteresowana zakupem projektu wraz z wprowadzeniem zmian to proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Cytuj
Gość Dominik Napisano 4 Listopad Zgłoszenie Napisano 4 Listopad Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwege proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Email Adres:dominik.bednarski@hotmail.co.uk Pozdrawiam i dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad Autor Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 23 godziny temu, Gość Dominik napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwege proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Email Adres:dominik.bednarski@hotmail.co.uk Pozdrawiam i dziękuje Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi