administrator Napisano 24 Październik 2022 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2022 Projekt domu Amaya Szczegółowy opis projektu domu Amaya znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amaya Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Rysunek Napisano 14 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres rozapm@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2023 W dniu 14.07.2023 o 10:03, Gość Rysunek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres rozapm@poczta.onet.pl Dzień dobry, projekt Amaya jest nadal koncepcją i nie ma zrobionej dokumentacji technicznej, przez co nie ma do niego jeszcze rysunków szczegółowych i obrysów. Cytuj
Gość Zainteresowany Napisano 28 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2023 Dzień dobry, czy ten projekt jest już dokończony , wyceniony i możliwy do zakupu ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2023 W dniu 28.10.2023 o 16:32, Gość Zainteresowany napisał: Dzień dobry, czy ten projekt jest już dokończony , wyceniony i możliwy do zakupu ? Dzień dobry, projekt Amaya jest już dostępny od ręki. Koszt projektu to 4390 zł (do 31.10 jest promocja -300 zł). Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres danielcajzer@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2023 4 godziny temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres danielcajzer@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres nevitivi@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 3 godziny temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres nevitivi@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń Dzień dobry. Również poproszę o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres mateusz.kapinski@hotmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 21 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry. Również poproszę o rysunki szczegółowe oraz obrys na adres mateusz.kapinski@hotmail.com Dzień dobry, materiały zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Gosia Napisano 13 Lipiec Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec Jak tam ktoś buduje Amayę? My zaczynamy na jesień :) Cytuj
Gość Mikołaj Napisano 9 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień Dzień dobry, czy chciałaby Pani podzielić się szczegółową wyceną domu? Byłbym wdzięczny za informacje, pozdrawiam Mikołaj Sitamikolaj@gmail.com Cytuj
Gość Mikołaj Napisano 9 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień Dzień dobry, mogę prosić o przesłanie rzutów na maila? Sitamikolaj@gmail.com Na jaki dzień podane są koszty budowy domu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Wrzesień Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 16 godzin temu, Gość Mikołaj napisał: Dzień dobry, mogę prosić o przesłanie rzutów na maila? Sitamikolaj@gmail.com Na jaki dzień podane są koszty budowy domu? Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Pełne kosztorysy dostępne są u nas odpłatnie. Podana na www wycena budowy domu oparta jest na cenach z IV kwartału 2023. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi