Redaktor Napisano 10 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2022 Projekt domu Narcyz II Szczegółowy opis projektu domu Narcyz II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/narcyzII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Iwona S Napisano 19 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem domu Narcyz II. Poproszę o przesłanie na adres: kamabar2004@yahoo.de rysunków szczegółowych, po części zwymiarowanych rzutów jeśli są dostępne. Pozdrawiam Iwona Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2023 13 godzin temu, Gość Iwona S napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem domu Narcyz II. Poproszę o przesłanie na adres: kamabar2004@yahoo.de rysunków szczegółowych, po części zwymiarowanych rzutów jeśli są dostępne. Pozdrawiam Iwona Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Gość Aga Napisano 16 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 16 Październik 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy: agnieszka.kwiecienn@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2023 12 godzin temu, Gość Aga napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy: agnieszka.kwiecienn@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Gość Szymon Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy : dembinski.83@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 20 godzin temu, Gość Szymon napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy : dembinski.83@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Gość Gość Arek Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółówych z wymiarami na adres mailowy: ar.drewing@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 1 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec Dzien dobry, Jestem zainteresowana Waszym projektem i chcialabym otrzymac od Was rysunki szczegolowe z dokladnymi wymiarami pomieszczen. Jesli jest to mozliwe to prosze o przeslanie ich na moj adres mailowy: agnieszka81@hotmail.ca Mam rowniez pytanie: czy istnieje mozliwosc przerobienia plaskiego dachu nad garazem na balkon? Z gory bardzo dziekuje. Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec W dniu 1.06.2024 o 16:03, Gość Gość Arek napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółówych z wymiarami na adres mailowy: ar.drewing@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec W dniu 1.06.2024 o 18:27, Gość Agnieszka napisał: Dzien dobry, Jestem zainteresowana Waszym projektem i chcialabym otrzymac od Was rysunki szczegolowe z dokladnymi wymiarami pomieszczen. Jesli jest to mozliwe to prosze o przeslanie ich na moj adres mailowy: agnieszka81@hotmail.ca Mam rowniez pytanie: czy istnieje mozliwosc przerobienia plaskiego dachu nad garazem na balkon? Z gory bardzo dziekuje. Agnieszka Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Pytanie o możliwość przerobienia dachu płaskiego na balkon zostało przesłane do architekta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi