Redaktor Napisano 4 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2022 Projekt domu Kora Szczegółowy opis projektu domu Kora znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kora Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Brak wyceny Napisano 1 Lipiec 2022 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2022 Jestem zainteresowana tym projektem, ale nie mogę zdecydować się na dom bez wyceny. Czy w projekcie planowana jest jeszcze wycena w przyszłości? Jeśli tak, to kiedy mogę się jej spodziewać? Cytuj
Redaktor Napisano 4 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2022 W dniu 1.07.2022 o 20:27, Gość Brak wyceny napisał: Jestem zainteresowana tym projektem, ale nie mogę zdecydować się na dom bez wyceny. Czy w projekcie planowana jest jeszcze wycena w przyszłości? Jeśli tak, to kiedy mogę się jej spodziewać? Dzień dobry, kosztorys tego projektu został zlecony i będzie dostępny pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 11 Lipiec 2022 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2022 Dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych jeśli są już dostępne, na podany adres mailowy patrycja1715@gmail.com, Serdecznie dziękuje! Cytuj
Redaktor Napisano 11 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2022 1 godzinę temu, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana tym projektem. proszę o przesłanie rysunków szczegółowych jeśli są już dostępne, na podany adres mailowy patrycja1715@gmail.com, Serdecznie dziękuje! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Napisano 31 Sierpień 2022 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpień 2022 Witam serdecznie. Trochę mało informacji na temat tego domu Państwo udostępniają. Chciałbym wiedzieć, czy metraż jest podany netto (do wysokości 1,8m) czy po podłodze. Cytuj
Redaktor Napisano 1 Wrzesień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2022 12 godzin temu, Gość Pawel napisał: Witam serdecznie. Trochę mało informacji na temat tego domu Państwo udostępniają. Chciałbym wiedzieć, czy metraż jest podany netto (do wysokości 1,8m) czy po podłodze. Dzień dobry, podane powierzchnie to powierzchnie użytkowe (liczone do wysokości 1,80). Możemy przesłać rysunki szczegółowe z dokumentacji z dokładnymi wymiarami na maila. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Napisano 26 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2022 Czy ktos z Państwa realizuje już ten projekt w Warszawie lub okolicach ? Jesli jest możliwość obajrzenia inwestycji chętnie przyjedizemy z butleką wina Bardzo nam się podoba ten projekt. Cytuj
Gość Kora2023 Napisano 6 Luty 2023 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2023 Dzień Dobry, Czy ktoś z Państwa realizuje projekt Kora? Bardzo proszę o kontakt prywatnie. mlynluk@poczta.onet.pl Cytuj
Gość Gość j. Napisano 5 Styczeń Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń Dzień dobry! Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres kajacek[małpa]poczta[kropka]fm. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń W dniu 5.01.2024 o 11:32, Gość Gość j. napisał: Dzień dobry! Jestem zainteresowany projektem, bardzo proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres kajacek[małpa]poczta[kropka]fm. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Piotr Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń Jaki szacujecie koszt budowy tego domu w 2024r do stanu deweloperskiego zamkniętego? (mandzur2@gmail.com) Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 8 godzin temu, Gość Piotr napisał: Jaki szacujecie koszt budowy tego domu w 2024r do stanu deweloperskiego zamkniętego? (mandzur2@gmail.com) Z powodu zmieniających się dość szybko cen materiałów aktualizacje kosztorysów wykonywane są na życzenie Klienta (odpłatnie). W tej chwili nie mamy zaplanowanej aktualizacji kosztorysu dla projektu Kora. Cytuj
Gość Olga Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę przesłać rysunki szczegółowe z dokumentacji z dokładnymi wymiarami na maila lisibry@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 13 godzin temu, Gość Olga napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana tym projektem. Proszę przesłać rysunki szczegółowe z dokumentacji z dokładnymi wymiarami na maila lisibry@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Marcin D Napisano 19 Październik Zgłoszenie Napisano 19 Październik Cześć! Jestem zainteresowany tym projektem. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki z dokumentacji z wymiarami na maila losgutos87@gmail.com? Pozdrawiam i dziękuję :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi