Redaktor Napisano 22 Marzec 2022 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2022 Projekt domu Lola Szczegółowy opis projektu domu Lola znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/lola Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Marta Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2022 Czy mogłabym prosić o udostępnienie planów szczegółowych projektu? W wersji lustrzanej - podstawowej (tej ze spiżarnią). Mój mail: flere87@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2022 22 godziny temu, Gość Marta napisał: Czy mogłabym prosić o udostępnienie planów szczegółowych projektu? W wersji lustrzanej - podstawowej (tej ze spiżarnią). Mój mail: flere87@wp.pl Dzień dobry, projekt Lola jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Nbud Invest Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń Witam, Proszę o przesłanie rysunków wymiarowych i określenie jak budynek jest posadowiony, Państwa potencjalny klient poprosił o wycenę budowy tego projektu. Z poważaniem, Daniel Napłoszek Cytuj
Gość Nbud Invest Napisano 11 Styczeń Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń e-mail: biuro@nbudinvest.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi