Gość Magda1994 Napisano 28 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2021 Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na e- mail magda.lukowiak@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 29 Grudzień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2021 23 godziny temu, Gość Magda1994 napisał: Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na e- mail magda.lukowiak@onet.pl Dzień dobry, Możemy przesłać Państwu rysunki szczegółowe do wybranego projektu. Proszę podać nazwę projektu, lub przesłać zapytanie mailowo na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość projekt Mia Napisano 14 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2023 witam wszystkich jestem przed kupnem tego projektu czy ktos mógłby mi podac okolo koszt za wymurowanie tego domu?jestem z okolic Poznania?mozna tez prosic o szczegółowe rysunki tego projektu do wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Październik 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2023 W dniu 14.10.2023 o 18:21, Gość projekt Mia napisał: witam wszystkich jestem przed kupnem tego projektu czy ktos mógłby mi podac okolo koszt za wymurowanie tego domu?jestem z okolic Poznania?mozna tez prosic o szczegółowe rysunki tego projektu do wyceny Proszę podać adres mailowy i nazwę projektu - prześlemy rysunki szczegółowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi