administrator Napisano 7 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Październik 2021 Projekt domu Kamelia II Szczegółowy opis projektu domu Kamelia II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kameliaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Poznan1991 Napisano 25 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2021 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2021 39 minut temu, Poznan1991 napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Dzień dobry, projekt Kamelia II to nowość w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Po otrzymaniu pierwszego zamówienia zaczniemy opracowywać dokumentację techniczną, wówczas dostępne będą rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2021 GRUPA NA FACEBOOKU Wszystkich z Państwa, którzy są zainteresowani budową projektu Kamelia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/1750646885144856 Cytuj
Gość Prośba Napisano 13 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Kwiecień 2022 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Cytuj
Redaktor Napisano 14 Kwiecień 2022 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2022 13 godzin temu, Gość Prośba napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe Dzień dobry, proszę podać adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maciej Kuźniak Napisano 13 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Jestem zainteresowany zakupem. Maciej Kuźniak maciek.kuzniak@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 16 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2023 W dniu 13.01.2023 o 23:30, Gość Maciej Kuźniak napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Jestem zainteresowany zakupem. Maciej Kuźniak maciek.kuzniak@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kosztorys Napisano 26 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2023 Dzień dobry, Piękny projekt, jesteśmy zainteresowani budową tego domu. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu z informacją jakiego okresu dotyczą ceny na adres uslugi.parandyk@gmail.com Z góry dziękuję, Krystian Parandyk Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2023 14 godzin temu, Gość Kosztorys napisał: Dzień dobry, Piękny projekt, jesteśmy zainteresowani budową tego domu. Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu z informacją jakiego okresu dotyczą ceny na adres uslugi.parandyk@gmail.com Z góry dziękuję, Krystian Parandyk Dzień dobry, bardzo nam miło, że projekt się podoba Dostępne bezpłatnie materiały (rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego) oraz koszty budowy zostały wysłane na podany adres. Cytuj
Gość Projekt + kosztorys Napisano 2 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2023 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe. luka.stefanski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2023 13 godzin temu, Gość Projekt + kosztorys napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu jeżeli to możliwe. luka.stefanski@gmail.com Dzień dobry, dostępne obecnie materiały dla projektu Kamelia II (rysunki szczegółowe) zostały przesłane na podany adres. Kosztorysy udostępniamy odpłatnie - więcej informacji pod adresem mailowym info@dobredomy.pl. Pozdrawiamy serdecznie. Cytuj
Gość Monika Napisano 5 Maj 2023 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2023 Dzień dobry, Jeśli można, bardzo prosiłabym o podesłanie rysunków szczegółowych na adres: monika9869@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2023 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2023 W dniu 5.05.2023 o 13:39, Gość Monika napisał: Dzień dobry, Jeśli można, bardzo prosiłabym o podesłanie rysunków szczegółowych na adres: monika9869@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Piotrek Napisano 12 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Czerwiec 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu. Jeżeli to możliwe, serdecznie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: piotrek.jamroz2@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2023 18 godzin temu, Gość Piotrek napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu. Jeżeli to możliwe, serdecznie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: piotrek.jamroz2@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Konrad Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2023 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: dziuzeppe1997@gmail.com Dziękuję, pozdrawiam. Wesołych Świąt. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2023 12 godzin temu, Gość Konrad napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: dziuzeppe1997@gmail.com Dziękuję, pozdrawiam. Wesołych Świąt. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Miłosz Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. e-mail mwerra0202@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2 godziny temu, Gość Miłosz napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. e-mail mwerra0202@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi