Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • 4 months later...
Napisano

Dzień dobry, 
byłbym zobowiązany za przesłanie na adres markiewicz.witold@gmail.com rysunków szczegółowych projektu Moka. 
Pozdrawiam

Napisano
3 godziny temu, Gość WMM napisał:

Dzień dobry, 
byłbym zobowiązany za przesłanie na adres markiewicz.witold@gmail.com rysunków szczegółowych projektu Moka. 
Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 year later...
Gość Wioleta
Napisano

Dzień dobry, czy mogę również prosić o przesłanie szczegółów na adres mailowy: fuji_san@op.pl

Dziękuję! 

Napisano

Dzień dobry,

prosiłbym o wysłanie rysunków szczegółowych Moka na adres recor.reaven@gmail.com

Z góry dziękuję

Pozdrawiam

• 6 months later...
Gość Arek
Napisano

Witam, czy mogę prosić o wysyłkę materiałów dotyczacych projektów na adres arek.sroczynski@wp.pl ?

Napisano
11 godzin temu, Gość Arek napisał:

Witam, czy mogę prosić o wysyłkę materiałów dotyczacych projektów na adres arek.sroczynski@wp.pl ?

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Aneta Es
Napisano

Dzień dobry , czy mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres anetaz21@o2.pl .Dziękuję

Napisano
18 godzin temu, Gość Aneta Es napisał:

Dzień dobry , czy mogłabym prosić o wysłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres anetaz21@o2.pl .Dziękuję

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Gość rysunki
Napisano
witam, rowniez prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres alamiko86@gmail.com. Serdecznie dziekuje