administrator Napisano 27 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2021 Projekt domu Kamelia Szczegółowy opis projektu domu Kamelia znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kamelia Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 GRUPA NA FACEBOOKU Wszystkich z Państwa, którzy są zainteresowani budową projektu Kamelia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/1750646885144856 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 22 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2023 Witam, moge prosić o darmową szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila kk92@op.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2023 10 godzin temu, Gość gość napisał: Witam, moge prosić o darmową szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila kk92@op.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PaulaZal Napisano 28 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2023 Witam, moge prosić o szczegółowe wymiary okien na maila paulina@pozitive.dev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2023 W dniu 28.07.2023 o 12:04, Gość PaulaZal napisał: Witam, moge prosić o szczegółowe wymiary okien na maila paulina@pozitive.dev Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MDR Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów, rysunków technicznych do projektu Kamelia na adres : mdr28@wp.pl Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń W dniu 19.01.2024 o 12:52, Gość MDR napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów, rysunków technicznych do projektu Kamelia na adres : mdr28@wp.pl Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Konrad Napisano 4 Luty Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty Witam, mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila dziuzeppe1997@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Luty Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty W dniu 4.02.2024 o 23:45, Gość Konrad napisał: Witam, mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila dziuzeppe1997@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aleks Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień Dzień dobry, skorzystam z prośby poprzedników mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila aleks.zagula@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 15 godzin temu, Gość Aleks napisał: Dzień dobry, skorzystam z prośby poprzedników mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila aleks.zagula@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aneta Es Napisano 19 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień Dzień dobry, czy mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila anetaz21@o2.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień W dniu 19.04.2024 o 22:49, Gość Aneta Es napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila anetaz21@o2.pl? Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dagmara Napisano 30 Październik Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres dagmara.fpb@gmail.com ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi