administrator Napisano 27 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Kwiecień 2021 Projekt domu Kamelia Szczegółowy opis projektu domu Kamelia znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kamelia Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Redaktor Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2021 GRUPA NA FACEBOOKU Wszystkich z Państwa, którzy są zainteresowani budową projektu Kamelia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/1750646885144856 Cytuj
Gość gość Napisano 22 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2023 Witam, moge prosić o darmową szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila kk92@op.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2023 10 godzin temu, Gość gość napisał: Witam, moge prosić o darmową szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila kk92@op.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość PaulaZal Napisano 28 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Lipiec 2023 Witam, moge prosić o szczegółowe wymiary okien na maila paulina@pozitive.dev Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2023 W dniu 28.07.2023 o 12:04, Gość PaulaZal napisał: Witam, moge prosić o szczegółowe wymiary okien na maila paulina@pozitive.dev Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj
Gość MDR Napisano 19 Styczeń Zgłoszenie Napisano 19 Styczeń Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów, rysunków technicznych do projektu Kamelia na adres : mdr28@wp.pl Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń W dniu 19.01.2024 o 12:52, Gość MDR napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych bezpłatnych materiałów, rysunków technicznych do projektu Kamelia na adres : mdr28@wp.pl Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj
Gość Konrad Napisano 4 Luty Zgłoszenie Napisano 4 Luty Witam, mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila dziuzeppe1997@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty Zgłoszenie Napisano 6 Luty W dniu 4.02.2024 o 23:45, Gość Konrad napisał: Witam, mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila dziuzeppe1997@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj
Gość Aleks Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień Dzień dobry, skorzystam z prośby poprzedników mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila aleks.zagula@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 15 godzin temu, Gość Aleks napisał: Dzień dobry, skorzystam z prośby poprzedników mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila aleks.zagula@gmail.com Pozdrawiam oraz z góry dziękuje. Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj
Gość Aneta Es Napisano 19 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień Dzień dobry, czy mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila anetaz21@o2.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień W dniu 19.04.2024 o 22:49, Gość Aneta Es napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o darmową - szczegółową dokumentacje z wymiarami pokojów i wymiarami okien na maila anetaz21@o2.pl? Dzień dobry, na podany adres zostały przesłane rysunki z wymiarami. Cytuj
Gość dagmara Napisano 30 Październik Zgłoszenie Napisano 30 Październik Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków na adres dagmara.fpb@gmail.com ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi