Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • 3 months later...
Napisano

Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Eliza 2 ? Mój adres mailowy : ew7sz@interia.pl Z góry dziękuję 

Napisano
Godzinę temu, Gość Elwira napisał:

Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Eliza 2 ? Mój adres mailowy : ew7sz@interia.pl Z góry dziękuję 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 5 months later...
Napisano
9 godzin temu, Gość Vadim napisał:

Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowych informacji do projektu Eliza 2.

Dzień dobry,

w celu wysłania materiałów do projektu prosimy o padania e-maila.

Pozdrawiam 

Napisano

Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Eliza II na adres mialaxnyc@gmail.com

Napisano
15 godzin temu, Gość MAbr napisał:

Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Eliza II na adres mialaxnyc@gmail.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Eliza II oraz Eliza I na adres nczupryna@gmail.com, z gory dziekuje 

Napisano
23 minuty temu, Gość NCz napisał:

Dzień dobry, proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Eliza II oraz Eliza I na adres nczupryna@gmail.com, z gory dziekuje 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 10 months later...
Gość Eliza II
Napisano

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dot. projektu Eliza II na adres: monika0622@wp.pl

• 3 months later...
Napisano

Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu Eliza II na adres plk@o2.pl Dziękuję

• 1 month later...
Napisano

Proszę o wysłanie materiałów dotyczących projektu Eliza 2 na adres hubert222jedrzejewski@gmail.com dziękuje i pozdrawiam.

• 1 month later...
Napisano

Proszę o przesłanie dodatkowych, bezpłatnych informacji dotyczących projektu Eliza 2 na mail przemek.ok1@wp.pl

• 1 month later...
Gość frgt10
Napisano

Proszę o przesłanie dodatkowych, bezpłatnych informacji dotyczących projektu Eliza 2 na e-mail kamil.solak89@gmail.com

Gość Krzysiek B.
Napisano

Proszę o przesłanie dodatkowych, bezpłatnych informacji dotyczących projektu Eliza 2 na e-mail bikerkrzysiek@gmail.com. Dziękuję

Napisano
8 godzin temu, Gość Krzysiek B. napisał:

Proszę o przesłanie dodatkowych, bezpłatnych informacji dotyczących projektu Eliza 2 na e-mail bikerkrzysiek@gmail.com. Dziękuję

Dzień dobry, rysunki zostały przesłane

• 6 months later...
Gość Anita
Napisano

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dodatkowych informacji na temat projektu Eliza 2 na adres 23anicia@gmail.com