Dobre Domy Napisano 19 Luty Zgłoszenie Napisano 19 Luty W dniu 17.02.2024 o 10:32, Gość Arek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić Państwa o rysunki szczegółowe wraz z elewacjami na adres arek.sroczynski@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Damian Napisano 26 Luty Zgłoszenie Napisano 26 Luty Poproszę te wymiary na mail damiantester83@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Luty Zgłoszenie Napisano 27 Luty 22 godziny temu, Gość Damian napisał: Poproszę te wymiary na mail damiantester83@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 28 Luty Zgłoszenie Napisano 28 Luty Dzień dobry, czy mogę prosić Państwa o rysunki szczegółowe KIRA IV na adres marta.kubica@interia.pl pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Luty Zgłoszenie Napisano 29 Luty 13 godzin temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić Państwa o rysunki szczegółowe KIRA IV na adres marta.kubica@interia.pl pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Marzec Zgłoszenie Napisano 23 Marzec Dzień dobry, czy mogę prosić Państwa o rysunki szczegółowe domu Kira II na adres ewelina.buczak@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Napisano 26 Marzec W dniu 23.03.2024 o 14:48, Gość Gość napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić Państwa o rysunki szczegółowe domu Kira II na adres ewelina.buczak@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Gość Marta Napisano 12 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień Dzień dobry, również poproszę o rysunki projektu Kira II na adres gessnermarta@gmail.com. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień W dniu 12.04.2024 o 22:29, Gość Marta napisał: Dzień dobry, również poproszę o rysunki projektu Kira II na adres gessnermarta@gmail.com. Z góry dziękuję. Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Gość Robert1981 Napisano 18 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień Dzień Dobry. Jak jest przyblizona cena stan deweloperski i pod klucz? Miejscowosc Bydgoszcz. Dziękuje pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 12 godzin temu, Gość Robert1981 napisał: Dzień Dobry. Jak jest przyblizona cena stan deweloperski i pod klucz? Miejscowosc Bydgoszcz. Dziękuje pozdrawiam. Dzień dobry, niestety nie posiadamy aktualnej wyceny kosztorysowej dla projektu Kira II. Aktualizację można zamówić odpłatnie pod adresem mailowym info@dobredomy.pl. Na I kwartał 2021 ceny kształtowały się następująco (ceny netto bez instalacji): - stan surowy zamknięty ceny średnie: 308 000 zł - stan wykończeniowy ceny średnie: 499 000 zł + elementy zewnętrzne 45 000 zł - stan surowy budowa metodą gospodarczą: 273 000 zł - stan wykończeniowy metodą gospodarczą: 439 000 zł + elementy zewnętrzne 39 000 zł Można także podpytać o aktualne koszty budowy na naszej grupie na FB: https://www.facebook.com/groups/629003341412822/ Cytuj
Gość Dominika Napisano 27 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec Dzień dobry, poproszę o rysunki projektu Kira II na adres dominikafranczak23@gmail.com. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 27 Czerwiec 32 minuty temu, Gość Dominika napisał: Dzień dobry, poproszę o rysunki projektu Kira II na adres dominikafranczak23@gmail.com. Z góry dziękuję. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Rys. szczególnie Napisano 8 Lipiec Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec Witam, czy mogę prosić o rzut parteru z wymiarami? m.kropiwiec@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Lipiec Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 19 godzin temu, Gość Rys. szczególnie napisał: Witam, czy mogę prosić o rzut parteru z wymiarami? m.kropiwiec@o2.pl Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wymiary szczegółowe Napisano 26 Lipiec Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki z wymiarami na mejla: magdalena.lerman@gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Lipiec Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec W dniu 26.07.2024 o 10:53, Gość Wymiary szczegółowe napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o rysunki z wymiarami na mejla: magdalena.lerman@gmail.com? Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi