Redaktor Napisano 29 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2021 Projekt domu Iga II Szczegółowy opis projektu domu Iga II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/igaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Iga lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/880473196147342 Cytuj
Gość Jacek Napisano 13 Grudzień 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2021 Witam Chciałbym dołączyć do grupy i skonsultować parę pomysłów na drobne zmiany w projekcie Cytuj
Gość Artur Napisano 13 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Uprzejmnie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres ania.czo@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2023 21 godzin temu, Gość Artur napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Uprzejmnie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na adres ania.czo@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Kosztorysy są dostępne odpłatnie, na indywidualne zamówienie Klienta. Cytuj
Gość Martyna Napisano 5 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2024 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Iga II. czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres martyna.stasieczek@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Martyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2024 W dniu 5.01.2024 o 14:13, Gość Martyna napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Iga II. czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres martyna.stasieczek@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Martyna Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Gość P-M Napisano 9 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2024 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem IGA lub IGA II czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mrozik150@wp.pl. z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2024 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2024 19 godzin temu, Gość P-M napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem IGA lub IGA II czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mrozik150@wp.pl. z góry dziękuje. Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Gość Olga Napisano 13 Marzec 2024 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2024 Witam, jesteśmy zainteresowani projektem IGA II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres siwinskaolga@gmail.com? Z góry dziękuję :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2024 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2024 14 godzin temu, Gość Olga napisał: Witam, jesteśmy zainteresowani projektem IGA II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres siwinskaolga@gmail.com? Z góry dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Gość LukaszOst Napisano 17 Maj 2024 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2024 Dzień Dobry, również bardzo bym prosił - LukaszOst@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Maj 2024 Zgłoszenie Napisano 21 Maj 2024 W dniu 17.05.2024 o 11:43, Gość LukaszOst napisał: Dzień Dobry, również bardzo bym prosił - LukaszOst@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Gość Pawel_gosc Napisano 14 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2024 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Iga II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres nomski11@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Wrzesień 2024 Zgłoszenie Napisano 16 Wrzesień 2024 W dniu 14.09.2024 o 21:08, Gość Pawel_gosc napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Iga II. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres nomski11@gmail.com? Z góry dziękuję i pozdrawiam, Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi