Gość Agata Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Witam, czy jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Jeśli tak i macie taki projekt to proszę o przesłanie na agata.kobialka@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 18 Styczeń 2017 Witam, czy jest możliwość zmiany kąta nachylenia dachu na 30 stopni? Jeśli tak i macie taki projekt to proszę o przesłanie na agata.kobialka@o2.pl Witam Zmiany kąta nachylenia dachu można dokonać na etapie adaptacji projektu - nasza Pracownia wystawi zgodę na taka zmianę. Nie posiadamy gotowej wersji projektu Iliada z kątem nachylenia dachu 30 stopni. Pozdrawiam Cytuj
Gość justyna Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu na adres justyna-guz25@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu na adres justyna-guz25@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam, czy taki dom z takim rozmieszczeniem jest dostępny z dachem w stylu bawole oko? Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2017 Witam, czy taki dom z takim rozmieszczeniem jest dostępny z dachem w stylu bawole oko? Witam Niestety nie posiadamy takiej wersji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Victor Napisano 13 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2017 Miłego dnia. U nas w Rosji normy na zapleczu pomocniczym z kotłem gazowym - nie mniej niż 15 metrów sześciennych. A co może być cubatura pom. gosp. biorąc pod uwagę możliwe przyleganie do niego przestrzeni na zaroślach? Z poważaniem, Victor. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2017 Miłego dnia. U nas w Rosji normy na zapleczu pomocniczym z kotłem gazowym - nie mniej niż 15 metrów sześciennych. A co może być cubatura pom. gosp. biorąc pod uwagę możliwe przyleganie do niego przestrzeni na zaroślach? Z poważaniem, Victor. Witam Można pomieszczenie gospodarcze (kotłownię) zaplanować na tyłach garażu, wysuwając go do przodu, i wydłużając w kierunku elewacji ogrodowej. Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy rysunki ze szczegółowymi wymiarami domu. Pozdrawiam Cytuj
Gość ANNA Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 Bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres amiaalicka1@tlen.pl. Z góry dziękuję Anna Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 Bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres amiaalicka1@tlen.pl. Z góry dziękuję Anna Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gran Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Lipiec 2018 Witam, czy w projekcie tego domu strych może być wykorzystany jako pokój? Czy są tam okna ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2018 Witam, czy w projekcie tego domu strych może być wykorzystany jako pokój? Czy są tam okna ? Witam W projekcie Iliada można zaadaptować dodatkowy pokój na strychu. W pomieszczeniu tym znajdują się dwa okna dachowe. Zmiana przeznaczenia strychu jest możliwa do wykonania. Wybrany przez Państwa architekt lokalny może wprowadzić zmiany po zakupieniu katalogowej wersji projektu. Nasza pracownia jako autor projektu wyda wówczas bezpłatną pisemną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2018 Witam, Jestem bardzo zainteresowany projektem iliada z garażem po lewej stronie. Można prosić o bezpłatne materiały na adres frbmarka@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2018 2 godziny temu, Gość Marcin napisał: Witam, Jestem bardzo zainteresowany projektem iliada z garażem po lewej stronie. Można prosić o bezpłatne materiały na adres frbmarka@onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Wiolka Napisano 23 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2019 Ja również jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów domu z garażem z lewej strony. Email: wiolka11@op.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2019 9 godzin temu, Wiolka napisał: Ja również jestem zainteresowana tym projektem, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów domu z garażem z lewej strony. Email: wiolka11@op.pl Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Paulina Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2020 Witam, razem z mężem jesteśmy zainteresowani budową tego domu. Czy możemy prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów pod adres: p.figiel.94@wp.pl. Z góry dziękujemy :). Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2020 4 godziny temu, Gość Paulina napisał: Witam, razem z mężem jesteśmy zainteresowani budową tego domu. Czy możemy prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów pod adres: p.figiel.94@wp.pl. Z góry dziękujemy :). Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi