Gość Mateusz Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2020 Witam szukam jakiegoś ciekawego projektu schodów do projektu Hawany.Prosze o jakieś projekty(zdjęcia) lub warte uwagi plany. Cytuj
Meloody1 Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2020 My również zastanawiamy się jak umiescic schody. Mamy dwa pomysły jeden jest opisany tu a drugi w poście poniżej. rozwazamy zrobić albo schody kręcone w salonie od razu przy wejściu Jest tez pomysł aby zrobić je w wersji tak jak na zdjęciu poniżej . Czyli mniej więcej we wnęce. Choć nie wiem czy nie za bardzo pomniejszy to pomieszczenie ??? Wydaje mi się ze może to przytłoczyć i zbyt zmniejszyć ten salon który będzie i tak przytłoczony stojąca kanapa .. moze ktoś już ma zrobione z chęcią tez zobaczę W poście poniżej dodałam opcje która bardziej do mnie mówi czekam na opinie Cytuj
Meloody1 Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2020 My rozważamy zrobienie schodów w miejscu gdzie znajduje się okno w salonie tak gdzie jest jadalnia. Okno byłoby zmiejszone bądź usunięte to jeszcZe do rozważenia . Schody byłyby jednobiegowe , Ewentualnie delikatnie zakręcone na dole bądź u góry. nasza hawanka jest podwyższona o trzy pustaki przez co wchodzac do góry nawet z boku ściany nie uderzymy głowa w sufit . Wydaje mi się to być dość ciekawym rozwiązaniem . Nie wiem jednak czy po ustawieniu tam stołu nie będzie to denerwujące ze trzeba będzie minąć stół aby dostać się do schodów prowadzących na górę ???? Schody w wersji albo zabudowanej z możliwością zrobienia czegoś pod nimi bądź otwartej . Obydwie wydają się ciekawe . zdjęcia obrazowe poniżej . Co sądzicie ?? Cytuj
Edi Napisano 17 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2020 Witam, my też planujemy zrobić schody na ścianie za telewizorem, mniej więcej według tego zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj
Eligol Napisano 28 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2021 Witam i czy ktos z was mógłby podzielic sie własnymi zdjęciami, jak to wygląda z tymi schodami w salonie. Jestesmy wlasnie na tym etapie i nie bardzo wiemy jak to ugryźć. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi