Gość Gość Napisano 3 Marzec 2022 Zgłoszenie Napisano 3 Marzec 2022 Witam, poproszę o szczególowe rysunki. mozi.mm@poczta.fm Pozdr Marcin ` Cytuj
Redaktor Napisano 4 Marzec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2022 19 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam, poproszę o szczególowe rysunki. mozi.mm@poczta.fm Pozdr Marcin ` Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Aldona Napisano 3 Czerwiec 2022 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2022 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: Aldona.musial27@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 3 Czerwiec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2022 8 godzin temu, Gość Gość Aldona napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: Aldona.musial27@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2022 Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: zielinska.marta90@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2022 21 godzin temu, Gość Gość napisał: Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: zielinska.marta90@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Projekt EDYTA Napisano 29 Listopad 2022 Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2022 Dzień Dobry Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: karolina.kujawa992@gmail.com Pozdrawiam, Karolina Cytuj
Redaktor Napisano 29 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Listopad 2022 3 godziny temu, Gość Projekt EDYTA napisał: Dzień Dobry Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: karolina.kujawa992@gmail.com Pozdrawiam, Karolina Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Miłosz Napisano 29 Grudzień 2022 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2022 Dzień Dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: pawlak.milosz@gmail.com Dziękuję. Cytuj
Redaktor Napisano 30 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2022 16 godzin temu, Gość Miłosz napisał: Dzień Dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: pawlak.milosz@gmail.com Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamil Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: tokar16@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2023 15 minut temu, Gość Kamil napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: tokar16@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rysunki szczegółowe Napisano 12 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2023 Dzień dobry. Można prosić o przesłanie na maila rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami pomieszczeń? Przemektorunn@gmail.com Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2023 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2023 W dniu 12.08.2023 o 15:00, Gość Rysunki szczegółowe napisał: Dzień dobry. Można prosić o przesłanie na maila rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami pomieszczeń? Przemektorunn@gmail.com Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Rafał Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń Dzień dobry, mogę również poprosić o rysunki szczegółowe na rav0313@wp.pl? Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 16 godzin temu, Gość Rafał napisał: Dzień dobry, mogę również poprosić o rysunki szczegółowe na rav0313@wp.pl? Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Zainteresowany Napisano 9 Luty Zgłoszenie Napisano 9 Luty Dzień dobry czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na meila rufi.dabrowski@gmail.com , dziękuję Cytuj
Gość Dominik&Katarzynka Napisano 11 Luty Zgłoszenie Napisano 11 Luty Witamy Administratorze, również poprosimy o rynki szczegółowe na alepuszki@gmail.com Pozdrawiamy! Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty Zgłoszenie Napisano 12 Luty W dniu 9.02.2024 o 17:59, Gość Zainteresowany napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na meila rufi.dabrowski@gmail.com , dziękuję 14 godzin temu, Gość Dominik&Katarzynka napisał: Witamy Administratorze, również poprosimy o rynki szczegółowe na alepuszki@gmail.com Pozdrawiamy! Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podane adresy. Cytuj
Gość Ja. Napisano 20 Marzec Zgłoszenie Napisano 20 Marzec Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu a także szczegółowych rysunków na adres e-mail laurento@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Marzec Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 17 godzin temu, Gość Ja. napisał: Czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu a także szczegółowych rysunków na adres e-mail laurento@poczta.fm Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podane adresy. Kosztorysy dostępne są odpłatnie (zamówienie poprzez www.dobredomy.pl lub mailowo pod adresem info@dobredomy.pl). Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: kwar76@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 14 godzin temu, Gość Krzysztof napisał: Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: kwar76@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi