Gość Robert.K Napisano 25 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2019 9 godzin temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry Prosił bym o przesłanie rzutu konstrukcji dachu wraz z przekrojami (rysunków niezbędnych dla cieśli by obliczyć ilość drzewa potrzebnych na dach) ponieważ mole plany aktualnie są w starostwie. Mój e-mail; fafara2985@gmail.com Dzień dobry, zestawienie drewna na więźbę znajdują się w egzemplarzu materiały pomocnicze. Jeśli nie będzie Pan mógł znaleźć proszę napisać do nas maila na adres info@dobredomy.pl z numerem faktury wówczas prześlemy Panu zestawienie. Pozdrawiam. Witam Jest jeszcze projekt pomocniczy a tam wszystko jest. Pozdrawiam Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2019 Witam, czy mogę prosić o obrys budynku w skali 1:500 w formacie PDF na adres e-mail: kasiunia3478@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2019 4 godziny temu, Gość Katarzyna napisał: Witam, czy mogę prosić o obrys budynku w skali 1:500 w formacie PDF na adres e-mail: kasiunia3478@wp.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, obrys wyślemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi