Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam ile wynosi powierzchnia ścian wewnętrznych oraz sufitów w tym projekcie ? Witam Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy zestawienie przegród budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość seba847 Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2016 Witam, jaka jest powierzchnia całkowita podłóg? Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu apoloniusz. Byłbym zainteresowany tym projektem. Pozdrawiam seba847@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Witam, jaka jest powierzchnia całkowita podłóg? Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu apoloniusz. Byłbym zainteresowany tym projektem. Pozdrawiam seba847@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paula Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2016 Dzień dobry, czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2016 Dzień dobry, czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni? Witam Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania - najlepiej na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paula Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2016 Dzień dobry, czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2016 Dzień dobry, czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni? Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatną zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Oddzielenie kuchni ścianą działową jest możliwe. Zabudowanie podcienia jest możliwe, ale z uwagi na konstrukcję stropu konieczny będzie słup pomiędzy jadalnią a pokojem dziennym (ewentualnie zamiast słupa podciąg o dość dużej wysokości przekroju). Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2017 Witam. Bardzo zainteresował mnie ten projekt. Czy mogłabym i ja dostać rysunki z wymiarami pomieszczeń? Mail. natalia.karczewska3@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2017 Witam. Bardzo zainteresował mnie ten projekt. Czy mogłabym i ja dostać rysunki z wymiarami pomieszczeń? Mail. natalia.karczewska3@gmail.com Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2017 Witam. Czy jest możliwość wykonania podpiwniczenia w tym domku. Czy może posiadacie Państwo podobne projekty z podpiwniczeniem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2017 Witam. Czy jest możliwość wykonania podpiwniczenia w tym domku. Czy może posiadacie Państwo podobne projekty z podpiwniczeniem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Witam Piwnice oczywiście można doprojektować na etapie adaptacji projektu. W swojej ofercie niestety nie posiadamy nic podobnego ale już z gotową piwnicą. Zdecydowana większość naszych projektów nie ma podpiwniczenia - zazwyczaj Inwestorzy, którym zależy na piwnicy doprojektują ją na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Witam. Czy jest możliwość wykonania podpiwniczenia w tym domku. Czy może posiadacie Państwo podobne projekty z podpiwniczeniem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Witam Piwnice oczywiście można doprojektować na etapie adaptacji projektu. W swojej ofercie niestety nie posiadamy nic podobnego ale już z gotową piwnicą. Zdecydowana większość naszych projektów nie ma podpiwniczenia - zazwyczaj Inwestorzy, którym zależy na piwnicy doprojektują ją na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Dziękuje za odpowiedź. Czy Pańtwo wykonujecie tego typu zlecenia.?Jeśli tak to jaki jest ich koszt? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2017 Dziękuje za odpowiedź. Czy Pańtwo wykonujecie tego typu zlecenia.?Jeśli tak to jaki jest ich koszt? Witam. W kwestii wyceny zmian w projekcie prosimy o przesłanie zapytania mailowo na adres info@dobredomy.pl. W treści maila proszę opisać zakres zmian. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 14 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Apoloniusz (kosztorysu i rysunków szczegółowych). na adres a.popik-kulbaka@o2.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2017 Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Apoloniusz (kosztorysu i rysunków szczegółowych). na adres a.popik-kulbaka@o2.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam, Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2017 Witam poproszę o rzut parteru i pietra wraz z przekrojem na mail madzia_sklodowska922@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2017 Witam poproszę o rzut parteru i pietra wraz z przekrojem na mail madzia_sklodowska922@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Witam! Czy byłaby możliwość wstawienia zwykłych drzwi wejściowych zamiast garażowych i rezygnacji z klatki Schodowej wg projektu. Chciałabym podzielić dom na 2 części ja zajmowałabym parter z wejściem głównym i nie chce żeby Przechodzono przez moje mieszkanie. Natomiast druga osoba zajęła by poddasze z wejściem przez garaż. Prosze o odpowiedz pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2018 Witam! Czy byłaby możliwość wstawienia zwykłych drzwi wejściowych zamiast garażowych i rezygnacji z klatki Schodowej wg projektu. Chciałabym podzielić dom na 2 części ja zajmowałabym parter z wejściem głównym i nie chce żeby Przechodzono przez moje mieszkanie. Natomiast druga osoba zajęła by poddasze z wejściem przez garaż. Prosze o odpowiedz pozdrawiam Witam Technicznie możliwe jest wprowadzenie powyższych zmian - najlepiej wprowadzić je na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie stosowną zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2018 Witam. Prosze o rzut poddasza wraz z przekrojem oraz jakiekolwiek materiały z których będę w stanie stwierdzić czy wszystkie okna dachowe są niezbędne. Mój e-mail: al7481@gmail.com. Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2018 Witam. Prosze o rzut poddasza wraz z przekrojem oraz jakiekolwiek materiały z których będę w stanie stwierdzić czy wszystkie okna dachowe są niezbędne. Mój e-mail: al7481@gmail.com. Dziękuje Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Mardż Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 Dzień dobry, poproszę o rzut parteru i pietra wraz z przekrojem na mail margojola@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Luty 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Luty 2019 5 godzin temu, Gość Mardż napisał: Dzień dobry, poproszę o rzut parteru i pietra wraz z przekrojem na mail margojola@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Adam Napisano 12 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2019 Dzień dobry Prosił bym o przesłanie rzutu konstrukcji dachu wraz z przekrojami (rysunków niezbędnych dla cieśli by obliczyć ilość drzewa potrzebnych na dach) ponieważ mole plany aktualnie są w starostwie. Mój e-mail; fafara2985@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2019 9 godzin temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry Prosił bym o przesłanie rzutu konstrukcji dachu wraz z przekrojami (rysunków niezbędnych dla cieśli by obliczyć ilość drzewa potrzebnych na dach) ponieważ mole plany aktualnie są w starostwie. Mój e-mail; fafara2985@gmail.com Dzień dobry, zestawienie drewna na więźbę znajdują się w egzemplarzu materiały pomocnicze. Jeśli nie będzie Pan mógł znaleźć proszę napisać do nas maila na adres info@dobredomy.pl z numerem faktury wówczas prześlemy Panu zestawienie. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi