Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 weeks later...
  • Odpowiedzi 77
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość seba847
Napisano
Witam, jaka jest powierzchnia całkowita podłóg? Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu apoloniusz. Byłbym zainteresowany tym projektem. Pozdrawiam

seba847@wp.pl

Napisano

Witam, jaka jest powierzchnia całkowita podłóg? Proszę o przesłanie wszelkich dostępnych bezpłatnych materiałów dotyczących projektu apoloniusz. Byłbym zainteresowany tym projektem. Pozdrawiam
seba847@wp.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry,

czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni?

Napisano

Dzień dobry, czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni?

Witam

Zaproponowane zmiany technicznie możliwe są do zrealizowania - najlepiej na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi zgodę na ich realizację.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry,

czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni?

Napisano

Dzień dobry, czy w projekcie istnieje możliwość wprowadzenia modyfikacji - zamknięcia kuchni o powierzchni około 10-11 m2 oraz rezygnacji z zadaszonego tarasu - w celu przesunięcia w tę część jadalni?

Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzyma Pani wówczas bezpłatną zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna.

Oddzielenie kuchni ścianą działową jest możliwe. Zabudowanie podcienia jest możliwe, ale z uwagi na konstrukcję stropu konieczny będzie słup pomiędzy jadalnią a pokojem dziennym (ewentualnie zamiast słupa podciąg o dość dużej wysokości przekroju). Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Natalia
Napisano

Witam. Bardzo zainteresował mnie ten projekt. Czy mogłabym i ja dostać rysunki z wymiarami pomieszczeń? Mail. natalia.karczewska3@gmail.com

• 2 months later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam. Czy jest możliwość wykonania podpiwniczenia w tym domku. Czy może posiadacie Państwo podobne projekty z podpiwniczeniem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

Napisano

Witam. Czy jest możliwość wykonania podpiwniczenia w tym domku. Czy może posiadacie Państwo podobne projekty z podpiwniczeniem. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam.

Witam

Piwnice oczywiście można doprojektować na etapie adaptacji projektu. W swojej ofercie niestety nie posiadamy nic podobnego ale już z gotową piwnicą. Zdecydowana większość naszych projektów nie ma podpiwniczenia - zazwyczaj Inwestorzy, którym zależy na piwnicy doprojektują ją na etapie adaptacji projektu.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam Piwnice oczywiście można doprojektować na etapie adaptacji projektu. W swojej ofercie niestety nie posiadamy nic podobnego ale już z gotową piwnicą. Zdecydowana większość naszych projektów nie ma podpiwniczenia - zazwyczaj Inwestorzy, którym zależy na piwnicy doprojektują ją na etapie adaptacji projektu.   Pozdrawiam

Dziękuje za odpowiedź. Czy Pańtwo wykonujecie tego typu zlecenia.?Jeśli tak to jaki jest ich koszt?

• 6 months later...
Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Apoloniusz (kosztorysu i rysunków szczegółowych). na adres a.popik-kulbaka@o2.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam,

Napisano

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Apoloniusz (kosztorysu i rysunków szczegółowych). na adres a.popik-kulbaka@o2.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam,

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 3 months later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam! Czy byłaby możliwość wstawienia zwykłych drzwi wejściowych zamiast garażowych i rezygnacji z klatki

Schodowej wg projektu. Chciałabym podzielić dom na 2 części ja zajmowałabym parter z wejściem głównym i nie chce żeby

Przechodzono przez moje mieszkanie. Natomiast druga osoba zajęła by poddasze z wejściem przez garaż. Prosze o odpowiedz pozdrawiam

Napisano

Witam! Czy byłaby możliwość wstawienia zwykłych drzwi wejściowych zamiast garażowych i rezygnacji z klatki Schodowej wg projektu. Chciałabym podzielić dom na 2 części ja zajmowałabym parter z wejściem głównym i nie chce żeby Przechodzono przez moje mieszkanie. Natomiast druga osoba zajęła by poddasze z wejściem przez garaż. Prosze o odpowiedz pozdrawiam

Witam

Technicznie możliwe jest wprowadzenie powyższych zmian - najlepiej wprowadzić je na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia wystawi bezpłatnie stosowną zgodę na ich realizację.

Pozdrawiam

Gość Agnieszka
Napisano

Witam. Prosze o rzut poddasza wraz z przekrojem oraz jakiekolwiek materiały z których będę w stanie stwierdzić czy wszystkie okna dachowe są niezbędne. Mój e-mail: al7481@gmail.com. Dziękuje

Napisano

Witam. Prosze o rzut poddasza wraz z przekrojem oraz jakiekolwiek materiały z których będę w stanie stwierdzić czy wszystkie okna dachowe są niezbędne. Mój e-mail: al7481@gmail.com. Dziękuje

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 9 months later...
Gość Mardż
Napisano
Dzień dobry, poproszę o rzut parteru i pietra wraz z przekrojem na mail margojola@wp.pl
  • 1 month later...
Napisano
Dzień dobry Prosił bym o przesłanie rzutu konstrukcji dachu wraz z przekrojami (rysunków niezbędnych dla cieśli by obliczyć ilość drzewa potrzebnych na dach) ponieważ mole plany aktualnie są w starostwie. Mój e-mail; fafara2985@gmail.com
Napisano
9 godzin temu, Gość Adam napisał:

Dzień dobry Prosił bym o przesłanie rzutu konstrukcji dachu wraz z przekrojami (rysunków niezbędnych dla cieśli by obliczyć ilość drzewa potrzebnych na dach) ponieważ mole plany aktualnie są w starostwie. Mój e-mail; fafara2985@gmail.com

Dzień dobry, zestawienie drewna na więźbę znajdują się w egzemplarzu materiały pomocnicze. Jeśli nie będzie Pan mógł znaleźć proszę napisać do nas maila na adres info@dobredomy.pl z numerem faktury wówczas prześlemy Panu zestawienie. Pozdrawiam.