Gość Gość Napisano 15 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2015 Witam, czy jest możliwość podesłania rysunków ze szczegółowymi wymiarami? Byłabym także wdzięczna za przesłanie rzutu parteru z łazienką powiększoną o brodzik (ktoś już wcześniej prosił o podobną "przeróbkę"). Mój mail: mg441@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy najpóźniej w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Witam Mail do mnie dotarł Proszę o ponowne przesłanie materiałów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2015 Witam, w dniu dzisiejszym przesłałam maila jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2015 witam .czy kto posiada taki domw woj.dolnoslaskim? Witam , tak na dolnym śląsku razem z mężem wybudowaliśmy Apoloniusza jaki był rzeczywisty koszt udowy - do stanu deweloperskiego i do stanu pod klucz? 350 TYS DO ZAMIESZKANIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Izabela Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Witam. Bardzo podoba mi się wizualizacja pomieszczeń, czy mogłabym poprosić Dobre Domy o wizualizacje dolnego wc i górnej łazienki (z zamieszczoną w niej prostokątną wanna i pralką). Mój mail: izabela-w@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Witam. Bardzo podoba mi się wizualizacja pomieszczeń, czy mogłabym poprosić Dobre Domy o wizualizacje dolnego wc i górnej łazienki (z zamieszczoną w niej prostokątną wanna i pralką). Mój mail: izabela-w@wp.pl Dziękuje i pozdrawiam. Witam Aktualnie nie planujemy opracowania dodatkowych wizualizacji dla domu Apoloniusz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr S. Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale interesuje mnie najpierw kilka innych szczegółów dotyczących tego projektu a mianowicie szacunkowy kosztorys , zestawienie materiałów oraz dokładniejsze wymiary pomieszczeń i wysokość ścianki kolankowej. Prosiłbym o przesłanie wersji z łazienką na dole powiększoną o brodzik. orllando@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2015 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu ale interesuje mnie najpierw kilka innych szczegółów dotyczących tego projektu a mianowicie szacunkowy kosztorys , zestawienie materiałów oraz dokładniejsze wymiary pomieszczeń i wysokość ścianki kolankowej. Prosiłbym o przesłanie wersji z łazienką na dole powiększoną o brodzik. orllando@wp.pl Witam Prośbę przekazuję do architektów, odpowiedź otrzyma Pan na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marzena Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Witam, Podoba mi sie ten projekt , tzlko brakuje brodzika w lazience na dole. Czy jest taka mozliwosc? prosze rysunek po tej zmianie i kosztorys z wymiarami na maila marzena788ęwp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Witam, Podoba mi sie ten projekt , tzlko brakuje brodzika w lazience na dole. Czy jest taka mozliwosc? prosze rysunek po tej zmianie i kosztorys z wymiarami na maila marzena788ęwp.pl Witam Zapytanie przekazuję do architektów - odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hania Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Witam. Mam pytania odnośnie projektu, który mi się podoba, ale osobiście chciałabym się zapytać czy można wprowadzić zmiany? Zmiany polegałyby na tym by garaż był w bryle budynku tz. przednia i tylna ściana garażu zrównana z budynkiem, tak samo dach. Okna klasyczne, kwadratowe/prostokątne, balkony tak samo, bez okien w dachu, ale duże okno lub balkon na strychu. No i czy elewacje można sobie inną zrobić? Mój mail: izar8303@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Witam. Mam pytania odnośnie projektu, który mi się podoba, ale osobiście chciałabym się zapytać czy można wprowadzić zmiany? Zmiany polegałyby na tym by garaż był w bryle budynku tz. przednia i tylna ściana garażu zrównana z budynkiem, tak samo dach. Okna klasyczne, kwadratowe/prostokątne, balkony tak samo, bez okien w dachu, ale duże okno lub balkon na strychu. No i czy elewacje można sobie inną zrobić? Mój mail: izar8303@gmail.com Dziekuje i pozdrawiam Witam Odpowiedź otrzyma Pani na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jakub Napisano 14 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: kuba_kowalski@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 15 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: kuba_kowalski@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Natalia Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt ale w łazience na dole przydałby się jeszcze brodzik, czy była by możliwość powiększenia łazienki tak żeby się on tam zmieścił? Czy mogłabym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród. natalia.walczak.88@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Witam, bardzo podoba mi się ten projekt ale w łazience na dole przydałby się jeszcze brodzik, czy była by możliwość powiększenia łazienki tak żeby się on tam zmieścił? Czy mogłabym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród. natalia.walczak.88@gmail.com Z góry dziękuję Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 14 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: radomirk@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej ??? Mój e-mail: radomirk@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Ścianka kolankowa wysoka jest na 69cm. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzysztof Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej mó email: atena1000@op.pl dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami (parter + poddasze). Jaka jest wysokość ścianki kolankowej mó email: atena1000@op.pl dziękuje Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jola Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie tego czy jest możliwość modyfikacji łazienki na parterze, żeby sie tam zmiescił prysznic? I również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami. mój e-mail: jolanta.szajda@gmail.com. Serdecznie dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2016 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie tego czy jest możliwość modyfikacji łazienki na parterze, żeby sie tam zmiescił prysznic? I również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami. mój e-mail: jolanta.szajda@gmail.com. Serdecznie dziękuję. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Można powiększyć łazienkę na parterze, ale jest to możliwe jedynie kosztem części kuchni i wiatrołapu, ewentualnie holu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość basia Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie informacji odnośnie tego czy jest możliwość modyfikacji łazienki na parterze, żeby sie tam zmiescił prysznic? I również proszę o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami. mój e-mail: jolanta.szajda@gmail.com. Serdecznie dziękuję. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Można powiększyć łazienkę na parterze, ale jest to możliwe jedynie kosztem części kuchni i wiatrołapu, ewentualnie holu. Pozdrawiam. Dzień dobry czy ja rowniez moge prosic o informacje odnoscnie modyfikacji lazienki na parterze.z góry dziekuje.barbarasek-ortynska@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość basia Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2016 Dzień dobry czy ja rowniez moge prosic o informacje odnoscnie modyfikacji lazienki na parterze,chcilabym zmiescic tam prysznic.z góry dziekuje.barbarasek-ortynska@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2016 Dzień dobry czy ja rowniez moge prosic o informacje odnoscnie modyfikacji lazienki na parterze,chcilabym zmiescic tam prysznic.z góry dziekuje.barbarasek-ortynska@wp.pl Dzień dobry, WC na parterze jest obudowane ściankami działowymi. Natomiast koło umywalki został zaznaczony kwadratowy słup, który pełni funkcje nośne. Aby zmieścić w tym pomieszczeniu prysznic, widzę dwa rozwiązania. Pierwsze: zmniejszenie wiatrołapu i kuchni o około 80-90cm. Drugie: przesunięcie ścianki WC w stronę jadalni (również o 80-90cm). Wiązałoby się to ze zmianą lokalizacji słupa i dodatkowych obliczeń konstruktora. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr1984 Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 Witam ile wynosi powierzchnia ścian wewnętrznych oraz sufitów w tym projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi