Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i II, Monika_mazurek910@wp.pl

• Odpowiedzi 348
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i II, Monika_mazurek910@wp.pl

Witam i proszę o zestawienie materiłów i kosztorys na adres mailowy lukaszyzfr1@poczta.fm

Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam

Napisano

Czy mogla bym prosić o zestawienie materiałów do wersji Słomeczka  108 m oraz wersji 95 m?

Mój mail stec.paulina@wp.pl

Gość Magdulka
Napisano

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy magdallia@o2.pl

Gość Estera
Napisano

Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i IIna estera131190@wp.pl Dziękuje :)

Napisano

Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres ewa.kolodko@wp.pl

Dziękuję

Napisano

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy kierzek@onet.eu.

Z góry dziękuje.

Napisano

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys i rzuty na adres mailowy oldakrobert1988@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam

Napisano

Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres kierzek@onet.eu. Dziękuję

Gość Grzegorz
Napisano

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy akwarium150786@wp.pl . Z góry dziękuje.

Napisano

Witam proszę o przesłanie kosztorysu,rzutow i wykazu materiałow słoneczka1 i2 na adres heniek 1603@wp.pl z góry bardzo DZIĘKUJE.

• 2 weeks later...
Gość mateusz
Napisano

Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres matezbozyck@wp.pl DZIEKUJE