Gość Monika Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2015 Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i II, Monika_mazurek910@wp.pl Cytuj
Gość Łukasz Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2015 Witam i proszę o zestawienie materiłów i kosztorys na adres mailowy lukaszyzfr1@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 31 Grudzień 2015 Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i II, Monika_mazurek910@wp.pl Witam i proszę o zestawienie materiłów i kosztorys na adres mailowy lukaszyzfr1@poczta.fm Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paula Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 Czy mogla bym prosić o zestawienie materiałów do wersji Słomeczka 108 m oraz wersji 95 m? Mój mail stec.paulina@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 Czy mogla bym prosić o zestawienie materiałów do wersji Słomeczka 108 m oraz wersji 95 m? Mój mail stec.paulina@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość jacek Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 proszę o zestawienie materiałów oraz kosztorysu do projektów słoneczko I i Słoneczko II na email wisienka@op.pl Z góry dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 proszę o zestawienie materiałów oraz kosztorysu do projektów słoneczko I i Słoneczko II na email wisienka@op.pl Z góry dziekuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdulka Napisano 5 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy magdallia@o2.pl Cytuj
Gość Estera Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2016 Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i IIna estera131190@wp.pl Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy magdallia@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i IIna estera131190@wp.pl Dziękuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Napisano 9 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2016 Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres ewa.kolodko@wp.pl Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2016 Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres ewa.kolodko@wp.pl Dziękuję Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy kierzek@onet.eu. Z góry dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy kierzek@onet.eu. Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys i rzuty na adres mailowy oldakrobert1988@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Mirek Napisano 12 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2016 Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres kierzek@onet.eu. Dziękuję Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy akwarium150786@wp.pl . Z góry dziękuje. Cytuj
Gość Heniek Napisano 13 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2016 Witam proszę o przesłanie kosztorysu,rzutow i wykazu materiałow słoneczka1 i2 na adres heniek 1603@wp.pl z góry bardzo DZIĘKUJE. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys i rzuty na adres mailowy oldakrobert1988@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2016 Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres kierzek@onet.eu. Dziękuję Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2016 Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy akwarium150786@wp.pl . Z góry dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2016 Witam proszę o przesłanie kosztorysu,rzutow i wykazu materiałow słoneczka1 i2 na adres heniek 1603@wp.pl z góry bardzo DZIĘKUJE. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość mateusz Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres matezbozyck@wp.pl DZIEKUJE Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2016 Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres matezbozyck@wp.pl DZIEKUJE Witam Materiały prześlemy na początku tygodnia. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi