Gość Kasia Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: kasiaskwirowska@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: kasiaskwirowska@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 24 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2015 witam serdecznie my z mezem wybudowaliśmy taki dom we wielkoipolsce Witam,Jak przedstawia się kwestia finansowa wybudowania tego domu? Cytuj
Gość kris Napisano 28 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: xx333xx@interia.eu Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Marzec 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Marzec 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: xx333xx@interia.eu Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Kwiecień 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: xx333xx@interia.eu Ja również jestem zainteresowana kwestią finansową rzeczywiście mniej więcej tyle, co podano metodą gospodarcza na stronie? Cytuj
Gość Gość Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 witam;) takze jestesmy zainteresowani budowa domku , w zwiazku z czym prosze o przeslanie szczegolwego zestawienia materialow potrzebnych do budowy tego domu,na maila : monikafijolek@wp.pl , jak byliby Panstwo uprzejmi udzielic informacji w jakiej kwocie sie Panstwo zmiesciliscie z budowa domku Sloneczko. z gory bardzo dziekuje i pozdr Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2015 witam;) takze jestesmy zainteresowani budowa domku , w zwiazku z czym prosze o przeslanie szczegolwego zestawienia materialow potrzebnych do budowy tego domu,na maila : monikafijolek@wp.pl , jak byliby Panstwo uprzejmi udzielic informacji w jakiej kwocie sie Panstwo zmiesciliscie z budowa domku Sloneczko. z gory bardzo dziekuje i pozdr Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, proszę o przesłanie materiałów na natalia19866@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Witam serdecznie, proszę o przesłanie materiałów na natalia19866@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anita Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego projektu, na maila: anitabiel90@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego projektu, na maila: anitabiel90@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2015 Witam: Mam podobne pytanie jak w mailu powyżej, dodatkowo z rzutów nie mogę odczytać wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Czy może mi Pani udzielić takiej informacji? Z góry bardzo dziękuję:-) Info na mail: n.lukarska@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2015 Witam: Mam podobne pytanie jak w mailu powyżej, dodatkowo z rzutów nie mogę odczytać wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Czy może mi Pani udzielić takiej informacji? Z góry bardzo dziękuję:-) Info na mail: n.lukarska@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość marcin Napisano 10 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2015 również poproszę o takie zestawienie materiałów, mail : zdjeciee@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2015 również poproszę o takie zestawienie materiałów, mail : zdjeciee@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 Witam, Prosilbym oprzeslanie szczegolowego zestawienia materialow rzuty poszczegolnych pomieszczen i kosztorys tego projektu krzysztofm05@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2015 Witam, Prosilbym oprzeslanie szczegolowego zestawienia materialow rzuty poszczegolnych pomieszczen i kosztorys tego projektu krzysztofm05@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 prosze o zestawienie materialow i mam pytanie czy w pomieszczeniu gospodarczym moze byc kotłownia a jesli tak czy moga byc osobne drzwi ,mail;wpawlik@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać rysunki szczegółowe. Tak, w pom. gospodarczym może być kotłownia i może mieć osobne drzwi. Tego typu zmianę proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Cytuj
Gość ania Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów rzuty poszczególnych pomieszczeń i kosztorys tego projektu chudaf@tlen.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Maj 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów rzuty poszczególnych pomieszczeń i kosztorys tego projektu chudaf@tlen.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2015 Witam, interesuje mnie budowa tego domku w systemie thermomur z podpiwniczoną częścią pod pomieszczeniem gospodarczym. Proszę o przesłanie szczegółowych danych potrzebnych do wyceny tą metodą jak również kosztorys, którym dysponujecie. Pozdrawiam magdapiotr@wp.pl Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 4 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2015 dołączam się do prośby o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów, rzutów poszczególnych pomieszczeń i kosztorysu tego projektu gslusarz@gmail.com Cytuj
Gość Krystian Napisano 6 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 6 Czerwiec 2015 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam, ja również bym prosił o materiały na adres mailowy: kris_zabrze@wp.pl , z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi