Redaktor Napisano 21 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2020 Projekt domu Tola Szczegółowy opis projektu domu Tola znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/tola Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość pm_budowa Napisano 3 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2021 Witam, Prosze o przeslanie szczegolowych rzutow na maila piotrek.maciejewski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2021 19 godzin temu, Gość pm_budowa napisał: Witam, Prosze o przeslanie szczegolowych rzutow na maila piotrek.maciejewski@gmail.com Dzień dobry, Projekt Tola jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. W załączniku przesyłam zwymiarowane rzuty z koncepcji architektonicznej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Przemek Napisano 16 Luty Zgłoszenie Napisano 16 Luty Jestem zainteresowany tym projektem. Czy można prosić kontakt do kogoś kto może odpowiedzieć na kilka pytań? Czy możliwe jest zamknięcie pustki? Czy możliwe jest podniesienie scianek kolankowych? Czy można otrzymać jakieś bardziej szczegółowe rysunki? Cytuj
Gość Przemek Napisano 16 Luty Zgłoszenie Napisano 16 Luty Jeżeli są dostępne jakieś rysunki to poproszę na: przemo.sawicki@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Luty Zgłoszenie Napisano 16 Luty 3 godziny temu, Gość Przemek napisał: Jestem zainteresowany tym projektem. Czy można prosić kontakt do kogoś kto może odpowiedzieć na kilka pytań? Czy możliwe jest zamknięcie pustki? Czy możliwe jest podniesienie scianek kolankowych? Czy można otrzymać jakieś bardziej szczegółowe rysunki? Dzień dobry, projekt Tola jest koncepcją i nie ma gotowej dokumentacji technicznej. Na podany adres mailowy przesłaliśmy zwymiarowane rysunki koncepcyjne. Pozostałe pytania zostały przekazane do Działu Obsługi Klienta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi