Gość Projekt Iga Napisano 13 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2021 Witam, mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na mail: locco7@wp.pl? Z góry dziękuje, pozdrawiam. Cytuj
Redaktor Napisano 14 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2021 16 godzin temu, Gość Projekt Iga napisał: Witam, mógłbym prosić o rysunki szczegółowe na mail: locco7@wp.pl? Z góry dziękuje, pozdrawiam. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Iga lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/880473196147342 Cytuj
Gość Dzień dobry. Napisano 12 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2021 Dzień dobry, poproszę o zestawienie materiałów i rysunki szczegółowe na dyrektor@leepartners.pl Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2021 21 godzin temu, Gość Dzień dobry. napisał: Dzień dobry, poproszę o zestawienie materiałów i rysunki szczegółowe na dyrektor@leepartners.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość monika Napisano 2 Grudzień 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2021 Dzień dobry, poproszę o zestawienie materiałów i rysunki szczegółowe na adres monika.m2506@gmail.com Z góry dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 2 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2021 1 godzinę temu, Gość monika napisał: Dzień dobry, poproszę o zestawienie materiałów i rysunki szczegółowe na adres monika.m2506@gmail.com Z góry dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość prośba Napisano 8 Grudzień 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Grudzień 2021 Witam, jestem zainteresowana projektem, mogę prosić wszelkie materiały jakie Państwo mogą udostępnić na adres: norfea@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 9 Grudzień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Grudzień 2021 15 godzin temu, Gość prośba napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem, mogę prosić wszelkie materiały jakie Państwo mogą udostępnić na adres: norfea@tlen.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Radek Napisano 13 Lipiec 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Lipiec 2022 Witam, czy w tym projekcie "Kąt nachylenia dachu" można zmienić z 25° na 30°? Cytuj
Redaktor Napisano 14 Lipiec 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2022 20 godzin temu, Gość Radek napisał: Witam, czy w tym projekcie "Kąt nachylenia dachu" można zmienić z 25° na 30°? Dzień dobry, tego typu zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Iga Napisano 25 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2022 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem Iga. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na maila olszewska.karolina@wp.pl? Pozdrawiam i dziękuję bardzo. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2022 7 godzin temu, Gość Karolina Iga napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem Iga. Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na maila olszewska.karolina@wp.pl? Pozdrawiam i dziękuję bardzo. Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 2 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 2 Lipiec 2023 Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu IGA na maila: marta_bujnowska@wp.pl Dziękuję! Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Lipiec 2023 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2023 W dniu 2.07.2023 o 18:00, Gość Marta napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu IGA na maila: marta_bujnowska@wp.pl Dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2023 Witam czy mógłbym prosić szczegolowe rysunki projektu darek130889@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2023 12 godzin temu, Gość Gość napisał: Witam czy mógłbym prosić szczegolowe rysunki projektu darek130889@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Ipkins Napisano 8 Styczeń Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu IGA na maila: paulina941116@wp.pl Z góry dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Styczeń Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 10 godzin temu, Gość Ipkins napisał: Dzień dobry, Uprzejmie proszę o przesłanie materiałów dotyczących projektu IGA na maila: paulina941116@wp.pl Z góry dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Olga Napisano 29 Luty Zgłoszenie Napisano 29 Luty Witam, Jestem zainteresowana projektem Iga. Czy moge prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres siwinskaolga@gmail.com? z góry dziekuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Marzec Zgłoszenie Napisano 1 Marzec 11 godzin temu, Gość Olga napisał: Witam, Jestem zainteresowana projektem Iga. Czy moge prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres siwinskaolga@gmail.com? z góry dziekuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Iza Napisano 9 Październik Zgłoszenie Napisano 9 Październik Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Iga. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres izabozek11pl@gmail. com. Dziękuję Cytuj
Gość Pavel Belavus Napisano 17 Grudzień Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na temat tego projektu na adres: pbelavus@gmail.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi