arla Napisano 1 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Październik 2020 Moja hawana stan surowy Cytuj
EmiliaW Napisano 3 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Październik 2020 Dzień dobry ja też przymierzam się do budowy Hawany w łódzkiem. Gdzie dokładniej jest Wasza budowa? czy mogę wiedzieć jaki był powód Waszej rezygnacji ze skośnych okien w salonie? w obliczu ostatnich regulacji antysmogowych zaczęłam się też zastanawiać nad sensem zrobienia dwóch kominkow... Wygląda to pięknie, ale obawiam się, że za kilka lat może się to okazać zbędną, kosztowną inwestycją pozdrawiam Cytuj
arla Napisano 17 Listopad 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2020 Witam. Budynek znajduje się w okolicach Poddebic. Okna skośne zmieniliśmy ze względu na chęć załorzenia rolet zew. My z kominka zrezygnowaliśmy z tego powodu że się dużo budzi wewnątrz domu. Usunelismy niektóre okna np w salonie by mieć więcej ścian pełnych. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi