Redaktor Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2020 Projekt domu Asteria Szczegółowy opis projektu domu Asteria znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/asteria Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 3 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2021 Czy posiadają Państwo jakieś wizualizacje wnętrza domu z projektu Asteria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2021 10 godzin temu, Gość Justyna napisał: Czy posiadają Państwo jakieś wizualizacje wnętrza domu z projektu Asteria? Dzień dobry, Zachęcam do zapoznania się z wnętrzami do projektu Alia- to podobna przestrzeń salonu różniąca się detalami oraz oknami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dom asteria Napisano 6 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2021 Witam, czy istnieje jakaś grupa na fb budująca dom w asterii? Czy są dostępne aranżacje wnetrz (nie tylko salonu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2021 11 godzin temu, Gość dom asteria napisał: Witam, czy istnieje jakaś grupa na fb budująca dom w asterii? Czy są dostępne aranżacje wnetrz (nie tylko salonu)? Dzień dobry, nie posiadamy wizualizacji wnętrz projektu Asteria. Nie mamy informacji na temat grupy projektu na fb. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Asteria lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/294379562461099 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Eli Napisano 1 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień Czy mogę prosić o zaakceptowanie mojej prośby do wejścia do grupy asteria na FB ? Bo od dwóch dni się nie mogę tam dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 18 godzin temu, Gość Eli napisał: Czy mogę prosić o zaakceptowanie mojej prośby do wejścia do grupy asteria na FB ? Bo od dwóch dni się nie mogę tam dostać Dzień dobry. Oczywiści, prośba zaakceptowana W weekendy i święta nie pracujemy, wszystkie prośby o dołączenie do grup akceptowane są w najbliższy dniu roboczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi