Gość Ilona Napisano 18 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2020 Czy planujecie w swoich domach instalację rekuperacji? My się zastanawiamy coraz poważniej. Tyle się o tym mówi ostatnio. My właśnie dostaliśmy wycenę od jednej z firm i generalnie nie jest to aż tak droga inwestycja jak Nam się wydawało. Chętnie poznam Państwa opinie. W razie pytań zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marianna Mira Napisano 4 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2021 Nie wiem, czy przypadkiem nie ma jakichś dotacji na rekuperację? Coś mi się obiło o uszy ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tola Napisano 17 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2022 Rekuperator generuje bardzo duże koszty energii elektrycznej. Przerabiałam to we własnym domu... Proponuję żebyś rozważyła kwestię montażu klimatyzacji. Wyjdzie znacznie taniej i nie trzeba będzie tworzyć korytarzy dla rur od rekuperatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi