Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Napisano

To ja uprzejmie proszę o dodanie do grupy-wysłałam prośbę o przyjęcie. Dodatkowo będę wdzięczna za przesłanie zwymiarowanego projektu-to na 99,9% nasz wybór ?

Seegma.allegro@gmail.com

Napisano
11 godzin temu, Gość Maya napisał:

To ja uprzejmie proszę o dodanie do grupy-wysłałam prośbę o przyjęcie. Dodatkowo będę wdzięczna za przesłanie zwymiarowanego projektu-to na 99,9% nasz wybór ?

Seegma.allegro@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,

Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na maila: joannarozacka@gmail.com?

• 4 months later...
Gość rysunki
Napisano

Dzień dobry,

Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na maila: malilona97@gmail.com?

Napisano
20 godzin temu, Gość rysunki napisał:

Dzień dobry,

Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na maila: malilona97@gmail.com?

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Andrey
Napisano

Dzień dobry, 

Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila odd1990k@gmail.com

Napisano
17 minut temu, Gość Andrey napisał:

Dzień dobry, 

Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila odd1990k@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

zień dobry, 

Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila odd1990@gmail.com

• 8 months later...
Gość Jędrzej
Napisano

Dzień dobry, 

Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja (lustrzane odbicie) i Reja II na maila jedrzej.skwarek@gmail.com?

Napisano
9 minut temu, Gość Jędrzej napisał:

Dzień dobry, 

Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja (lustrzane odbicie) i Reja II na maila jedrzej.skwarek@gmail.com?

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektów na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Napisano

Dzień dobry, 

Czy mógłbym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja (lustrzane odbicie) i Reja IIA (lustrzane odbicie) na maila recor.reaven@gmail.com?