Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Reja lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/784992638840443 Cytuj
Gość Maya Napisano 7 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2021 To ja uprzejmie proszę o dodanie do grupy-wysłałam prośbę o przyjęcie. Dodatkowo będę wdzięczna za przesłanie zwymiarowanego projektu-to na 99,9% nasz wybór ? Seegma.allegro@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 8 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2021 11 godzin temu, Gość Maya napisał: To ja uprzejmie proszę o dodanie do grupy-wysłałam prośbę o przyjęcie. Dodatkowo będę wdzięczna za przesłanie zwymiarowanego projektu-to na 99,9% nasz wybór ? Seegma.allegro@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Joanna Napisano 19 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2021 Dzień dobry, Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na maila: joannarozacka@gmail.com? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2021 8 godzin temu, Gość Joanna napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na maila: joannarozacka@gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość rysunki Napisano 6 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2022 Dzień dobry, Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na maila: malilona97@gmail.com? Cytuj
Redaktor Napisano 7 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2022 20 godzin temu, Gość rysunki napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na maila: malilona97@gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrey Napisano 21 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2022 Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila odd1990k@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 21 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2022 17 minut temu, Gość Andrey napisał: Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila odd1990k@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ostap Napisano 19 Marzec 2022 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2022 zień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila odd1990@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2022 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2022 W dniu 19.03.2022 o 15:30, Gość Ostap napisał: zień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila odd1990@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jędrzej Napisano 5 Grudzień 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2022 Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja (lustrzane odbicie) i Reja II na maila jedrzej.skwarek@gmail.com? Cytuj
Redaktor Napisano 5 Grudzień 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2022 9 minut temu, Gość Jędrzej napisał: Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja (lustrzane odbicie) i Reja II na maila jedrzej.skwarek@gmail.com? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektów na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 12 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2023 Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja (lustrzane odbicie) i Reja IIA (lustrzane odbicie) na maila recor.reaven@gmail.com? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi