Redaktor Napisano 10 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Wrzesień 2020 Projekt domu Reja Szczegółowy opis projektu domu Reja znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/reja Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Gość Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2020 Dzień dobry Mogę prosić rysunki z wymiarami pomieszczeń na andres mjabloniak@gmail.com? Dziękuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Październik 2020 4 minuty temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry Mogę prosić rysunki z wymiarami pomieszczeń na andres mjabloniak@gmail.com? Dziękuje Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szczgóły Napisano 11 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2020 Dzien dobry, czy ja rowniez moge prosic o szczegolowe wymiary domu. Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2020 17 godzin temu, Gość Szczgóły napisał: Dzien dobry, czy ja rowniez moge prosic o szczegolowe wymiary domu. Dziekuje Dzień dobry, proszę podać adres E-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość szczegoly Napisano 13 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2020 no jasne, wypadaloby podac maila g.dominika@gmail.com Dziekuje! Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2020 W dniu 13.12.2020 o 09:14, Gość szczegoly napisał: no jasne, wypadaloby podac maila g.dominika@gmail.com Dziekuje! Dzień dobry, projekt Reja jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy na początku lutego. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 21 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2020 Witam. Również poproszę o zwymiarowane rysunki. Czy jest już oszacowana przybliżona cena budowy jaką Państwo przewidują? krzys_grafika@hotmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2020 10 godzin temu, Gość Krzysztof napisał: Witam. Również poproszę o zwymiarowane rysunki. Czy jest już oszacowana przybliżona cena budowy jaką Państwo przewidują? krzys_grafika@hotmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, projekt Reja jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy na początku lutego. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Kosztorysy są opracowane na podstawie zakończonej dokumentacji technicznej. Najpierw jest tworzone zestawienie materiałów oraz prac budowlanych. Dzięki temu brane są pod uwagę faktyczne ilości materiałów oraz rodzaje prac. Pozdrawiam Cytuj
mawerner Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2021 Dzień dobry, Czy można prosić o dokładne wymiary budynku? Moj adres: mwerner85@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2021 44 minuty temu, mawerner napisał: Dzień dobry, Czy można prosić o dokładne wymiary budynku? Moj adres: mwerner85@gmail.com Dzień dobry, projekt Reja jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy na początku lutego. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Pozdrawiam Cytuj
mawerner Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2021 8 minutes ago, Dobre Domy said: Dzień dobry, projekt Reja jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy na początku lutego. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Pozdrawiam Dziękuję za przesłanie rysunków. Mam jeszcze jedno pytanie - czy z racji tego, że jest poddasze, a w salonie 596cm, to czy nie będzie dom trochę dziwnie wyglądać? Przypadł mi projekt do gustu, natomiast mam obawy, że jest on wąski, a zarazem wysoki, przez co wizualnie może nie być atrakcyjny. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2021 48 minut temu, mawerner napisał: Dziękuję za przesłanie rysunków. Mam jeszcze jedno pytanie - czy z racji tego, że jest poddasze, a w salonie 596cm, to czy nie będzie dom trochę dziwnie wyglądać? Przypadł mi projekt do gustu, natomiast mam obawy, że jest on wąski, a zarazem wysoki, przez co wizualnie może nie być atrakcyjny. Dzień dobry, na naszej stronie internetowej dostępne są wizualizacje wnętrz projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2021 Dzień dobry, Również proszę o wysłanie rysunków z wymiarami na adres: marta.oknianska@gmail.com z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2021 2 godziny temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, Również proszę o wysłanie rysunków z wymiarami na adres: marta.oknianska@gmail.com z góry dziękuję. Dzień dobry, projekt Reja jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy na początku lutego. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Prośba o rzut Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2021 Poproszę rzut parteru zwymiarowany (najlepiej w dwg). Mój email: latapaw01@wp.pl Kiedy będzie znany kosztorys ślepy budowy 2021? Jaki koszt założyć? Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2021 3 godziny temu, Gość Prośba o rzut napisał: Poproszę rzut parteru zwymiarowany (najlepiej w dwg). Mój email: latapaw01@wp.pl Kiedy będzie znany kosztorys ślepy budowy 2021? Jaki koszt założyć? Pozdrawiam, Dzień dobry, projekt Reja jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy na początku lutego. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Kosztorys będzie dostępny około 2-3 tygodnie po skończeniu dokumentacji. Można założyć koszt stanu surowego zamkniętego na poziomie 2400-2500 zł za metr kwadratowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Prośba o rzuty Napisano 20 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2021 Witam, poproszę o rysunki na: piotrszac@wp.pl z góry dziękuję Piotrek Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2021 10 godzin temu, Gość Prośba o rzuty napisał: Witam, poproszę o rysunki na: piotrszac@wp.pl z góry dziękuję Piotrek Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 4 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2021 Dzień Dobry, Mogę prosić rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres e-mail.: marcinwojcik@wp.pl ? z góry dziękuję i pozdrawiam Marcin Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2021 7 minut temu, Gość Marcin napisał: Dzień Dobry, Mogę prosić rysunki z wymiarami pomieszczeń na adres e-mail.: marcinwojcik@wp.pl ? z góry dziękuję i pozdrawiam Marcin Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Oliwia Napisano 31 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2021 Dnia 15.01.2021 o 15:22, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, projekt Reja jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowy na początku lutego. W załączniku przesyłam zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Kosztorys będzie dostępny około 2-3 tygodnie po skończeniu dokumentacji. Można założyć koszt stanu surowego zamkniętego na poziomie 2400-2500 zł za metr kwadratowy. Pozdrawiam Jaki metraż brać pod uwagę przy takim mnozniku? Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2021 1 godzinę temu, Gość Oliwia napisał: Jaki metraż brać pod uwagę przy takim mnozniku? Dzień dobry, kosztorys do projektu będzie dostępny w piątek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Reja i Reja II Napisano 24 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2021 Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila nzlomanczuk@gmail.com Pozdrawiam, Natalia Cytuj
Redaktor Napisano 24 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2021 4 godziny temu, Gość Reja i Reja II napisał: Dzień dobry, Czy mogłabym prosić o zwymiarowane rysunki projektu Reja i Reja II na maila nzlomanczuk@gmail.com Pozdrawiam, Natalia Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektów na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi