de-cor.pro Napisano 2 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Wrzesień 2020 Budowa ruszyła około 1.5 miesiąca temu, dom buduje sam z 2 swoimi pracownikami i na dzień dzisiejszy wygląda to tak i czekam na dach wiązary Cytuj
Meloody11 Napisano 11 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2020 Super ! Tez zaczynamy budować w Trojmiescie od poniedziałku ruszamy proszę dodawać zdjęcia ! Pozdrawiamy Cytuj
Meloody11 Napisano 30 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2020 Jak tam idą dalsze postępy ? Co będą państwo kładli na dach ? Blachę czy dachówkę ? Cytuj
sylwia_tarnawa@o2.pl Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2020 Witam, Jak wygląda inwestycja na dzień dzisiejszy? Jaki jest powód wykonania belki łączącej obie płatwie na tarasie ? zamierzają Państwo kłaść dachówkę i to ze względu na ciężar ? Pozdrawiam Cytuj
de-cor.pro Napisano 6 Październik 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2020 dach bedzie niedługo kryty blachą na rombek. belka jest jako stężenie na siły rozwierające na boki (zamiast stalowych linek) Cytuj
marco41 Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2020 Blacha na rombek wygląda idealnie , sam niedawno kładłem w swojej Havanie III polecam IMG_2184.MOV Cytuj
marco41 Napisano 18 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Październik 2020 Nie robiłem stężenia. projektant wziął pełną odpowiedzialność za tą konstrukcję. Cytuj
Meloody11 Napisano 5 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2020 Pięknie ! Gratuluje szybkiego postawienia!! W jakim miejscu budują państwo hawanke dokładniej ? Cytuj
sylwia_tarnawa@o2.pl Napisano 6 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2020 Dnia 18.10.2020 o 13:41, marco41 napisał: Blacha na rombek wygląda idealnie , sam niedawno kładłem w swojej Havanie III polecam IMG_2184.MOV 30 MB · 1 pobranie Witam, Czy można uzyskać informację skąd brali Państwo kamień/ płytkę do obłożenia kominka ? Bardzo nam się podoba a jesteśmy na etapie poszukiwań elementów wykończeń, Pozdrawiam Cytuj
Meloody11 Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Listopad 2020 Dnia 18.10.2020 o 13:45, marco41 napisał: Nie robiłem stężenia. projektant wziął pełną odpowiedzialność za tą konstrukcję. O ile maja państwo wysunięte belki z boku zgodnie z projektem czy były wydłużane ? Wyglądają na dłuższe niż w projekcie ale może mi się wydaje Cytuj
marco41 Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2020 zgodnie z projektem, one będą póżniej obcięte Cytuj
marco41 Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2020 Havana jest budowana koło Serocka tak wygląda przygotowana do zimy Cytuj
marco41 Napisano 19 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2020 Dnia 6.11.2020 o 08:24, sylwia_tarnawa@o2.pl napisał: Witam, Czy można uzyskać informację skąd brali Państwo kamień/ płytkę do obłożenia kominka ? Bardzo nam się podoba a jesteśmy na etapie poszukiwań elementów wykończeń, Pozdrawiam Granit toczony szary o grubości 3 cm elewacyjny był kupowany w firmie KAMENO pozdr. Cytuj
Marta1234 Napisano 23 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Grudzień 2020 Witam! Jesteśmy na etapie wyboru projektu i bardzo podoba nam się właśnie Hawana. Budować będziemy w okolicach Gdanska. Czy byłaby możliwość podjechania na budowę? Bardzo chcielibyśmy zobaczyć dom na żywo? gdyby ktoś z Państwa kto buduje chciałby pokazać swoją Hawanę pozostawiam maila do siebie: martalapinskakoldun@gmail.com Pozdrawiam i życzę radosnych Świąt! Cytuj
Cinek Napisano 16 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2021 Dzień Dobry ! Stało się , klamka zapadła Jesteśmy na etapie wyboru projektu, rozważamy Havane lub Panamę , budowa będziemy w okolicy Świecia w Kuj-Pom, jak wszyscy szukamy sprawdzonego wykonawcy w tym rejonie ale na początek chcielibyśmy zobaczyć budowę Hawany na żywo najlepiej Pomorskie lub Kuj-Pom , Jeśli ktoś z Państwa zgodzi się na abyśmy mogli zobaczyć dom na żywo będziemy bardzo zobowiązani i na pewno się odwdzięczymy . Zapraszam do kontaktu prywatnego na marcinlukasik@hotmail.com Cinki Pozdrawiają Cytuj
Emkagdansk Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2021 Dnia 2.09.2020 o 18:33, de-cor.pro napisał: Budowa ruszyła około 1.5 miesiąca temu, dom buduje sam z 2 swoimi pracownikami i na dzień dzisiejszy wygląda to tak i czekam na dach wiązary Dzień dobry czy jest możliwość podjechania zobaczyć budowę ? Czy budują państwo również od podstaw inne domy i jeśli tak to jak wyglądają terminy ? Będę wdzięczna za informacje w którym miejscu państwo budują dokładnie jeśli byłaby możliwość podjechania można na adres e mail cloia@o2.pl Cytuj
magdak Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2021 Witam?od września ruszamy z budową Hawanki, mam prośbę, czy jest możliwość podjechania np.w jakiś weekend aby zobaczyć budowę tego pięknego domku w Trójmieście? Wysyłam meila i proszę odpisać magda.kowalik@spoko.pl Pozdrawiam ?? Cytuj
tina1531 Napisano 28 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 28 Maj 2021 Dzień dobry, jesteśmy z mężem zdecydowani na ten projekt, czy byłaby możliwość obejrzenia jak to wygląda na żywo? Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam tina1531@wp.pl Cytuj
Żaneta Napisano 3 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2021 Witam, budujemy dom z projektu Hawana. Jesteśmy na etapie zamawiania słupów ( 8szt)na taras oraz przed wejściem. Jakich wymiarów mają Państwo w/w słupy u siebie? Pozdrawiam Żaneta Purgal Cytuj
Żaneta Napisano 15 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Czerwiec 2021 Dzień dobry, właśnie budujemy Hawanke, w weekend 18-20.06 będziemy w Trójmieście, czy istniałaby możliwość zobaczenia domu na żywo? Mój adres mailowy zaneta000@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi