Gość Gość Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2012 witam, jaka jest powierzchnia dachu tego domku? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2012 witam, jaka jest powierzchnia dachu tego domku? Witam, Powierzchnia dachu wynosi 259,8m2. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2012 witam, jaka jest powierzchnia dachu? proszę o odpowiedź kogoś kto buduje ten domek śliczny. Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2012 ma ktoś zdjęcia z realizacji?? super domek Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2012 witam, ma ktos zdjecia z realizacji? super domek! Cytuj
Gość lukasz Napisano 18 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2012 Witam! Ja tez zaczynam budowe w nastepnym tygodniu. Mam pytanko! Czy dokonywales jakies zmiany w projekcie? Chodzi mi najbardziej o podciagi i dach? Pozdrawiem. moje gg 1960397 Cytuj
Gość Kasia Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2013 Witam mam pytanie ile m3 wychodzi krokwi na dach w projekcie artur z 1 stanowiskiem garazowym dziekuje i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Luty 2013 Witam mam pytanie ile m3 wychodzi krokwi na dach w projekcie artur z 1 stanowiskiem garazowym dziekuje i pozdrawiam Witam Kubatura drewna na więźbę dachową w domu Artur wynosi 13,04m3. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2013 witam mam pytanko ile m2 wynasza mury, a moze tak ile potrzeba tzw suporexu 24x24x59 na mury??? , projekt artur z 1 stanowiskiem garazowym dziekuje i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2013 witam mam pytanko ile m2 wynasza mury, a moze tak ile potrzeba tzw suporexu 24x24x59 na mury??? , projekt artur z 1 stanowiskiem garazowym dziekuje i pozdrawiam. Witam Prosze o podanie adresu mailowego - prześlę Pani zestawienie powierzchni ścian budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lila Napisano 13 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2013 Witam, Czy ktoś moze buduje ten dom, lub już ukończył budowę? Chętnie zobaczylibyśmy efekty. My planujemy rozpocząć budowę za miesiąc. Cytuj
Gość magda Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2013 witam, jaka jet powierzchńia ścian zewnętrznych w projekcie Artur? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2013 witam, jaka jet powierzchńia ścian zewnętrznych w projekcie Artur? Witam Proszę o podanie adresu mailowego lub kontakt na adres info@dobredomy.pl - podeślę Pani zestawienie powierzchni poszczególnych przegród budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2013 Witam, z mężem zastanawiamy się nad kupnem tego projektu. Czy ktoś kto buduje bądź zbudował ten dom mógłby przesłać mi kilka zdjęć? A może jest na forum ktoś z okolic Garwolina?Warszawy? i pozwoli nam obejrzeć dom na żywo? Będziemy bardzo wdzięczni. Podaję maila : katarzyna.stasiak@poczta.onet.eu Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 18 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2013 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Napisano 19 Wrzesień 2013 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość Ewa Grzankowska Napisano 18 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 18 Lipiec 2014 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Witam . Ewa i Dariusz Grzankowscy z ŻELECH gmina . Sochocin ; pow. Płońsk. postawiliśmy dom o nazwie Artur . Jesteśmy z niego dumni lecz wprowadziliśmy trochę ulepszeń wartych uwagi dla Autora- łazienka pod schodami nie wypaliła i na pół piętrze też; przy tym modelu schodów łazienka tu gdzie pokój a kuchnia i jadalnia tu gdzie salon, natomiast gdzie kuchnia tam koncik tv. Łazienka nad garażem na piętrze równo z wejściem na górę a obok pokoju [tylko 2pokoje na górze]widny korytarz .Wymiana okna balkonowego na zwykłe z mojej kuchni, spiżarnia okrągłe okno, drożej nas wyniosła budowa i materiały gdyż położyliśmy dachówkę betonową i drzewo pod nią jest większe i mocniejsze za razem unieśliśmy też o 1 max poddasze [ z maxa był budowany dom] ; komin klinkierem obłożony. Zapraszam do obejrzenia osobistego Autora. Pozdrawiam i Życzę WIELE KLIENTÓW-SUKCESÓW Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2014 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Witam . Ewa i Dariusz Grzankowscy z ŻELECH gmina . Sochocin ; pow. Płońsk. postawiliśmy dom o nazwie Artur . Jesteśmy z niego dumni lecz wprowadziliśmy trochę ulepszeń wartych uwagi dla Autora- łazienka pod schodami nie wypaliła i na pół piętrze też; przy tym modelu schodów łazienka tu gdzie pokój a kuchnia i jadalnia tu gdzie salon, natomiast gdzie kuchnia tam koncik tv. Łazienka nad garażem na piętrze równo z wejściem na górę a obok pokoju widny korytarz .Wymiana okna balkonowego na zwykłe z mojej kuchni, spiżarnia okrągłe okno, drożej nas wyniosła budowa i materiały gdyż położyliśmy dachówkę betonową i drzewo pod nią jest większe i mocniejsze za razem unieśliśmy też o 1 max poddasze ; komin klinkierem obłożony. Zapraszam do obejrzenia osobistego Autora. Pozdrawiam i Życzę WIELE KLIENTÓW-SUKCESÓW Witam a może tak jakieś zdjęcie z realizacji Cytuj
Gość aneta Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2014 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Witam . Ewa i Dariusz Grzankowscy z ŻELECH gmina . Sochocin ; pow. Płońsk. postawiliśmy dom o nazwie Artur . Jesteśmy z niego dumni lecz wprowadziliśmy trochę ulepszeń wartych uwagi dla Autora- łazienka pod schodami nie wypaliła i na pół piętrze też; przy tym modelu schodów łazienka tu gdzie pokój a kuchnia i jadalnia tu gdzie salon, natomiast gdzie kuchnia tam koncik tv. Łazienka nad garażem na piętrze równo z wejściem na górę a obok pokoju widny korytarz .Wymiana okna balkonowego na zwykłe z mojej kuchni, spiżarnia okrągłe okno, drożej nas wyniosła budowa i materiały gdyż położyliśmy dachówkę betonową i drzewo pod nią jest większe i mocniejsze za razem unieśliśmy też o 1 max poddasze ; komin klinkierem obłożony. Zapraszam do obejrzenia osobistego Autora. Pozdrawiam i Życzę WIELE KLIENTÓW-SUKCESÓW Witam proszę o przesłanie zdjęć z z góry dziękuję aneta_22@interia.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 21 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2014 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Witam . Ewa i Dariusz Grzankowscy z ŻELECH gmina . Sochocin ; pow. Płońsk. postawiliśmy dom o nazwie Artur . Jesteśmy z niego dumni lecz wprowadziliśmy trochę ulepszeń wartych uwagi dla Autora- łazienka pod schodami nie wypaliła i na pół piętrze też; przy tym modelu schodów łazienka tu gdzie pokój a kuchnia i jadalnia tu gdzie salon, natomiast gdzie kuchnia tam koncik tv. Łazienka nad garażem na piętrze równo z wejściem na górę a obok pokoju widny korytarz .Wymiana okna balkonowego na zwykłe z mojej kuchni, spiżarnia okrągłe okno, drożej nas wyniosła budowa i materiały gdyż położyliśmy dachówkę betonową i drzewo pod nią jest większe i mocniejsze za razem unieśliśmy też o 1 max poddasze ; komin klinkierem obłożony. Zapraszam do obejrzenia osobistego Autora. Pozdrawiam i Życzę WIELE KLIENTÓW-SUKCESÓW Witam proszę o przesłanie zdjęć z z góry dziękuję aneta_22@interia.pl Witam, czy również mogę poprosić o zdjęcia? Z góry dziękuję katarzyna.stasiak@poczta.onet.eu Cytuj
Gość gość Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2014 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Witam . Ewa i Dariusz Grzankowscy z ŻELECH gmina . Sochocin ; pow. Płońsk. postawiliśmy dom o nazwie Artur . Jesteśmy z niego dumni lecz wprowadziliśmy trochę ulepszeń wartych uwagi dla Autora- łazienka pod schodami nie wypaliła i na pół piętrze też; przy tym modelu schodów łazienka tu gdzie pokój a kuchnia i jadalnia tu gdzie salon, natomiast gdzie kuchnia tam koncik tv. Łazienka nad garażem na piętrze równo z wejściem na górę a obok pokoju widny korytarz .Wymiana okna balkonowego na zwykłe z mojej kuchni, spiżarnia okrągłe okno, drożej nas wyniosła budowa i materiały gdyż położyliśmy dachówkę betonową i drzewo pod nią jest większe i mocniejsze za razem unieśliśmy też o 1 max poddasze ; komin klinkierem obłożony. Zapraszam do obejrzenia osobistego Autora. Pozdrawiam i Życzę WIELE KLIENTÓW-SUKCESÓW Witam proszę o przesłanie zdjęć z z góry dziękuję aneta_22@interia.pl Witam, czy również mogę poprosić o zdjęcia? Z góry dziękuję katarzyna.stasiak@poczta.onet.eu Witam,czy również mogę prosić o zdjęcia? Dziękuję monikaw9@wp.pl Cytuj
Gość Sara Napisano 23 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Wrzesień 2014 Witam, mam pytanie do projektanta domu Artur , czy jest mozliwosc zaprojektowania schodow w innym miejscu tak by byly bardziej niewidoczne a nie tak jak teraz w srodku salonu. Tak poza tym projekt jest bardzo udany i mam zamiar go kupic. pozdrawiam Sara Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2014 Witam, mam pytanie do projektanta domu Artur , czy jest mozliwosc zaprojektowania schodow w innym miejscu tak by byly bardziej niewidoczne a nie tak jak teraz w srodku salonu. Tak poza tym projekt jest bardzo udany i mam zamiar go kupic. pozdrawiam Sara Witam. Dziękujemy za zainteresowanie projektem naszej Pracowni. Koncepcja funkcjonalna projektanta zakłada lokalizację schodów w tym właśnie miejscu. Może Pani ewentualnie zamienić kierunek wchodzenia schodów, ale kosztem łazienki lub bardziej zabudować bok schodów od strony salonu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Grudzień 2014 Witam! Ja również od następnego roku buduję DOM ARTUR .Chętnie zobaczę Państwa zdjęcia z realizacji budowy domu.Z góry dziękuję i pozdrawiam ! Anita ( anita_sebek@wp.pl) Cytuj
Gość ewa grzankowska Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2015 Witam! Jeżeli ktoś z Państwa chciałby zobaczyć kilka zdjęć z realizacji Artura II to zapraszam ! www.domnaskrajupuszczy.mojabudowa.pl/ Pozdrawiam. Witam Zachęcamy do przesłania nam zdjęć drogą mailową badź na płycie - chętnie umieścimy je również na naszej stronie www.dobredomy.pl Pozdrawiam Witam . Ewa i Dariusz Grzankowscy z ŻELECH gmina . Sochocin ; pow. Płońsk. postawiliśmy dom o nazwie Artur . Jesteśmy z niego dumni lecz wprowadziliśmy trochę ulepszeń wartych uwagi dla Autora- łazienka pod schodami nie wypaliła i na pół piętrze też; przy tym modelu schodów łazienka tu gdzie pokój a kuchnia i jadalnia tu gdzie salon, natomiast gdzie kuchnia tam koncik tv. Łazienka nad garażem na piętrze równo z wejściem na górę a obok pokoju widny korytarz .Wymiana okna balkonowego na zwykłe z mojej kuchni, spiżarnia okrągłe okno, drożej nas wyniosła budowa i materiały gdyż położyliśmy dachówkę betonową i drzewo pod nią jest większe i mocniejsze za razem unieśliśmy też o 1 max poddasze ; komin klinkierem obłożony. Zapraszam do obejrzenia osobistego Autora. Pozdrawiam i Życzę WIELE KLIENTÓW-SUKCESÓW Witam proszę o przesłanie zdjęć z z góry dziękuję aneta_22@interia.pl Witam, czy również mogę poprosić o zdjęcia? Z góry dziękuję katarzyna.stasiak@poczta.onet.eu Witam. Panią Anetę, wysłałam fotki na e-mail podany . Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi