Dariusz Napisano 25 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2020 Dzień dobry. Nadeszła w końcu chwila kiedy się ziściło i zamieszkaliśmy.Z tegoż oto tytułu postanowiłem zaprezentować środek w naszej aranżacji.Oczywiście zdjęcia tuż po wprowadzeniu wiele jeszcze detali do dopieszczenia i sorry za bałagan. Brak zdjęć ze środkowego pokoju ale tamto pomieszczenie robi aktualnie za składzik budowlany. Cytuj
Kas Napisano 3 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2020 Witam. Pięknie wyszła budowa . Mam pytanie,jesteśmy na etapie wylanego stropu. Niedługo zaczniemy dach. Czytałam dużo złego na temat blachy która jest ujęta w projekcie, ta na zakładkę, że faluje i słychać odgłosy deszczu a jak pada grad to spać nie można . Proszę o odpowiedź . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dariusz Napisano 4 Sierpień 2020 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2020 16 godzin temu, Kas napisał: Witam. Pięknie wyszła budowa . Mam pytanie,jesteśmy na etapie wylanego stropu. Niedługo zaczniemy dach. Czytałam dużo złego na temat blachy która jest ujęta w projekcie, ta na zakładkę, że faluje i słychać odgłosy deszczu a jak pada grad to spać nie można . Proszę o odpowiedź . Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry.U siebie mam blachodachówkę falistą.Zastosowałem ją ponieważ szukałem oszczędności i nie chciałem mieć ciężkiego dachu.Na pewno krycie dachu blachodachówką jest tańsze ale to już indywidualny wybór każdego. Blachodachówka inaczej przenosi odgłos niż tradycyjna dachówka ale czy aż tak mocno słychać żeby spać nie można było raczej nie.Nie spotkałem się z opadem gradu który padał by dłużej niż parę minut.Co prawda są ludzie którym przeszkadza w spaniu dioda świecąca od telewizora więc proszę przy wyborze kierować się własnymi preferencjami.Co do falowania to jak ekipa spartoli robotę to może wystąpić tak zwane falowanie.Na daną chwilę są już różne materiały pozwalające zredukować hałas poprzez opady deszczu czy tez gradu. Pozdrawiam. 16 godzin temu, Kas napisał: Witam. Pięknie wyszła budowa . Mam pytanie,jesteśmy na etapie wylanego stropu. Niedługo zaczniemy dach. Czytałam dużo złego na temat blachy która jest ujęta w projekcie, ta na zakładkę, że faluje i słychać odgłosy deszczu a jak pada grad to spać nie można . Proszę o odpowiedź . Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Edi Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2020 Witam, można prosić o zdjęcie sufitu w salonie?? Zrobiliście podobnie do tego co my planujemy w naszej hawanie... ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi