Redaktor Napisano 1 Lipiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2020 Projekt domu Eliza Szczegółowy opis projektu domu Eliza znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/eliza Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wybierajacy Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 Mam 2 pytania dotyczące projektu W jakiej technologi wykonania jest strop? Czy zamiast blachy można zastosować dachówkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 1 godzinę temu, Gość wybierajacy napisał: Mam 2 pytania dotyczące projektu W jakiej technologi wykonania jest strop? Czy zamiast blachy można zastosować dachówkę ? Dzień dobry, Projekt jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania na projekt wynosi 6-8 tygodni od ewentualnego zamówienia. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fifi Napisano 21 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2020 Świetny projekt! Czekam na pierwszych budujących żeby wymienić doświadczenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piootr Napisano 20 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2021 Dzień dobry. Czy są już dostępne szczegółowe rysunki projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 16 godzin temu, Gość piootr napisał: Dzień dobry. Czy są już dostępne szczegółowe rysunki projektu? Dzień dobry, dokumentacja projektu jest już gotowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piootr Napisano 21 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2021 W takim razie można prosić o dostępne materiały na adres piootr.poczta@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2021 20 godzin temu, Gość Piootr napisał: W takim razie można prosić o dostępne materiały na adres piootr.poczta@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość anna Napisano 1 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2021 Dzień dobry, można prosić o szczegółową dokumentację na adres : annakus@op.pl dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 2 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2021 12 godzin temu, Gość anna napisał: Dzień dobry, można prosić o szczegółową dokumentację na adres : annakus@op.pl dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotrek Napisano 6 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2021 Dzień dobry, Można prosić o szczegółową dokumentację na adres : piotr_jedrzejczak@wp.pl Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2021 18 godzin temu, Gość piotrek napisał: Dzień dobry, Można prosić o szczegółową dokumentację na adres : piotr_jedrzejczak@wp.pl Z góry dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość M&s Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 Dzień dobry czy ktoś z Państwa rozpoczął budowę wg tego projektu? Czy jest jakieś forum, gdzie ktoś podzieli się doświadczeniami? Czy mogę tez prosić o więcej materiałów na e-mail- wigraszek.pl@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2021 5 godzin temu, Gość M&s napisał: Dzień dobry czy ktoś z Państwa rozpoczął budowę wg tego projektu? Czy jest jakieś forum, gdzie ktoś podzieli się doświadczeniami? Czy mogę tez prosić o więcej materiałów na e-mail- wigraszek.pl@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Justyna Napisano 15 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2021 Dzień dobry. Również jestem zainteresowana zdjęciami zrealizowanego projektu. Oto mój adres: Justyna.ula2009@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2021 14 godzin temu, Gość Justyna napisał: Dzień dobry. Również jestem zainteresowana zdjęciami zrealizowanego projektu. Oto mój adres: Justyna.ula2009@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, dokumentacja techniczna projektu Eliza została opracowana w grudniu, w związku z czym nie ma jeszcze realizacji tego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuzanna Napisano 29 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2021 Witam. Czy mogłabym również prosić o wiadomość z szczegółowymi informacjami dotyczącymi projektu na adres banaszakzuza@gmail.com? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2021 16 godzin temu, Gość Zuzanna napisał: Witam. Czy mogłabym również prosić o wiadomość z szczegółowymi informacjami dotyczącymi projektu na adres banaszakzuza@gmail.com? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patrycja Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 Dzień dobry, czy mogę również prosić o rysunki szczegółowe? e-mail: patrycja.janton@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2021 10 minut temu, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry, czy mogę również prosić o rysunki szczegółowe? e-mail: patrycja.janton@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 21 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2021 Dnia 6.04.2021 o 15:46, Dobre Domy napisał: Dzień dobry czy mogę również prosić o materiały na 0106piotrek@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Napisano 21 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2021 Może ktoś ma jakieś zdjęcia z budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2021 13 godzin temu, Gość Kuba napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz G. Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2021 Dzień dobry czy tez można prosić o materiały? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaktor Napisano 8 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2021 18 godzin temu, Gość Łukasz G. napisał: Dzień dobry czy tez można prosić o materiały? Pozdrawiam Dzień dobry, prosimy o podanie e-malia w celu wysłania materiałów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi