Redaktor Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2020 Projekt domu Sabina Szczegółowy opis projektu domu Sabina znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/sabina Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Przemek Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2020 Witam, czy mogliby Państwo podać orientacyjny koszt SSZ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2020 16 minut temu, Gość Przemek napisał: Witam, czy mogliby Państwo podać orientacyjny koszt SSZ? Dzień dobry, projekt Sabina jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 2 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2020 Czy są już znane szacunkowe koszty budowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2020 W dniu 2.08.2020 o 22:23, Gość Agnieszka napisał: Czy są już znane szacunkowe koszty budowy? Dzień dobry, projekt Sabina jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 8 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2020 Witam, interesuje mnie projekt szczegółowy domu Sabina. Jest jedna nieścisłość między partnerem a poddaszem i chciałbym ją rozwiać. Mam wrażenie że wcięcie w salonie nie zostało uwzględnione na górze, w tym miejscu wypada antresola. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2020 18 godzin temu, Gość Agata napisał: Witam, interesuje mnie projekt szczegółowy domu Sabina. Jest jedna nieścisłość między partnerem a poddaszem i chciałbym ją rozwiać. Mam wrażenie że wcięcie w salonie nie zostało uwzględnione na górze, w tym miejscu wypada antresola. Pozdrawiam Dzień dobry, na stronie została wprowadzona korekta. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 14 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2020 Dzień dobry, czy są już dostępne bardziej szczegółowe rysunki projektu? (wymiary pomieszczeń itd.) Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Listopad 2020 W dniu 14.11.2020 o 11:31, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, czy są już dostępne bardziej szczegółowe rysunki projektu? (wymiary pomieszczeń itd.) Dzień dobry, projekt Sabina jest w trakcie realizacji. Rysunki techniczne będą dostępne w II połowie grudnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 7 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2021 Dzień dobry, czy w najbliższym czasie będą dostępne rysunki techniczne (miały być w drugiej połowie grudnia, więc być może coś się zmieniło) i wycena? Projekt bardzo mi się podoba i jestem mocno zainteresowany jego realizacją, jednak ze względu na warunki zabudowy musiałbym podnieść dach do 40 stopni. Czy w przypadku projektu Sabina ma to sens i czy jest to skomplikowany proces? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 20 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, czy w najbliższym czasie będą dostępne rysunki techniczne (miały być w drugiej połowie grudnia, więc być może coś się zmieniło) i wycena? Projekt bardzo mi się podoba i jestem mocno zainteresowany jego realizacją, jednak ze względu na warunki zabudowy musiałbym podnieść dach do 40 stopni. Czy w przypadku projektu Sabina ma to sens i czy jest to skomplikowany proces? Dzień dobry, projekt będzie gotowy pod koniec przyszłego tygodnia a kosztorys 4 tygodnie po skończeniu dokumentacji. Taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji, nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 25 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2021 Dzień dobry, czy rysunki szczegółowe są już dostępne? Jeżeli tak, to proszę o wysłanie na adres marcin1990ns@gmail.com. Pozdrawiam, Marcin Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2021 17 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, czy rysunki szczegółowe są już dostępne? Jeżeli tak, to proszę o wysłanie na adres marcin1990ns@gmail.com. Pozdrawiam, Marcin Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2021 Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu? Mój mail pawelgrochowski11@gmail.com Pozdrawiam Paweł Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2021 12 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu? Mój mail pawelgrochowski11@gmail.com Pozdrawiam Paweł Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys do tego projektu nie został jeszcze opracowany. Jak tylko będzie gotowy ceny budowy domu pojawią się na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dzień dobry Napisano 11 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2021 Czy moglibyście Państwo podesłać rysunki szczegółowe na adres tojakt@gmail.com? Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2021 17 godzin temu, Gość Dzień dobry napisał: Czy moglibyście Państwo podesłać rysunki szczegółowe na adres tojakt@gmail.com? Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 20 Sierpień 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Sabina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/4441454049255501 Cytuj
Gość Piotr Napisano 29 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2021 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres : piotrgradkiewicz@op.pl Dziękuje Pozdrawiam Piotr Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2021 16 godzin temu, Gość Piotr napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres : piotrgradkiewicz@op.pl Dziękuje Pozdrawiam Piotr Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mandaczi Napisano 13 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2022 Dzień dobry, Czy moglibyście Państwo podesłać rysunki szczegółowe na adres mandaczi1529@gmail.com ? Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2022 23 godziny temu, Gość Mandaczi napisał: Dzień dobry, Czy moglibyście Państwo podesłać rysunki szczegółowe na adres mandaczi1529@gmail.com ? Z góry bardzo dziękuję Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja Napisano 19 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Grudzień 2023 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres : patrycja_216@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2023 7 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres : patrycja_216@wp.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Napisano 25 Marzec Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotrek_1975@poczta.fm Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi