Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Radek
Napisano

Dzień dobry. Piękna nowość :) Mam pytanie czy projekt ten będzie można kupić w wersji bez garażu ? Projekt mi się bardzo spodobał, ale zamiast garażu planuję wiatę coś jak na zdjęciu tutaj: https://tupolecam.pl/garaze/wiata-garazowa/ no może jakąś bardziej prostą...

Ps. Czy planują Państwo może jakieś wiosenne rabaty na swoje projekty ?

Napisano
6 godzin temu, Gość Radek napisał:

Dzień dobry. Piękna nowość :) Mam pytanie czy projekt ten będzie można kupić w wersji bez garażu ? Projekt mi się bardzo spodobał, ale zamiast garażu planuję wiatę coś jak na zdjęciu tutaj: https://tupolecam.pl/garaze/wiata-garazowa/ no może jakąś bardziej prostą...

Ps. Czy planują Państwo może jakieś wiosenne rabaty na swoje projekty ?

Dzień dobry,

na etapie adaptacji można usunąć garaż. Nasza Pracownia jako autor projektu wyda bezpłatna zgodę na zmiany.

Projekt Arystoteles II  jest obecnie w cenie promocyjnej ze względu na dłuższy czas oczekiwania na projekt.

Pozdrawiam

• 5 months later...
Gość Mantina
Napisano

Dzień dobry,

Jaka jest wysokość ściany kolankowej? 

Czy mogę poprosić o rysunki szczegółowe na mantina@o2.pl?

Pozdrawiam

Napisano

Witam czy jest tu może osoba z województwa mazowieckiego która ma już zbudowany ten dom ? Chciałabym go zobaczyć na żywo. Pozdrawiam serdecznie 

Napisano
21 godzin temu, Gość Mantina napisał:

Dzień dobry,

Jaka jest wysokość ściany kolankowej? 

Czy mogę poprosić o rysunki szczegółowe na mantina@o2.pl?

Pozdrawiam

Dzień dobry,

wysokość ścianki kolankowej wynosi około 105 cm. 

Projekt Arystoteles II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. W załączniku przesyłam rysunki szczegółowe do projektu Arystoteles (wersja z garażem jednostanowiskowym).

Pozdrawiam

Napisano
30 minut temu, Gość Anna napisał:

Witam czy jest tu może osoba z województwa mazowieckiego która ma już zbudowany ten dom ? Chciałabym go zobaczyć na żywo. Pozdrawiam serdecznie 

Dzień dobry,

Projekt Arystoteles II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. 

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Gość Kuba
Napisano

Dzień dobry,

Czy mogę otrzymać wymiary klatki schodowej oraz czy możliwe jest ewentualne jej zmniejszenie ? 

Napisano
W dniu 10.10.2020 o 12:37, Gość Gość Kuba napisał:

Dzień dobry,

Czy mogę otrzymać wymiary klatki schodowej oraz czy możliwe jest ewentualne jej zmniejszenie ? 

Dzień dobry,

projekt jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy.

Pozdrawiam

• 9 months later...
  • 4 weeks later...