Jacek Gradowski Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2020 Dzien Dobry , bardzo bym prosil o przeslanie wszelkich informacji zwiazanych z tym projektem, szczegolnosci zestawienie materialowe. Zalezy mi na zamowieniu materialow na ten dom a nie mam jeszce potwierdzenia od architekta ze moge wybudowac ten dom na mojej dzialce. wiec zwlekam z zamowienie projektu, zeby nie bylo potrzeby go wymieniac itd. poczta@craft.info.pl Dziekuje i pozdrawiam Jacek Gradowski Cytuj
Dobre Domy Napisano 31 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2020 6 godzin temu, Jacek Gradowski napisał: Dzien Dobry , bardzo bym prosil o przeslanie wszelkich informacji zwiazanych z tym projektem, szczegolnosci zestawienie materialowe. Zalezy mi na zamowieniu materialow na ten dom a nie mam jeszce potwierdzenia od architekta ze moge wybudowac ten dom na mojej dzialce. wiec zwlekam z zamowienie projektu, zeby nie bylo potrzeby go wymieniac itd. poczta@craft.info.pl Dziekuje i pozdrawiam Jacek Gradowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi