Redaktor Napisano 2 Listopad 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2021 W dniu 31.10.2021 o 22:03, Gość Andrey napisał: Dzień dobry Proszę o przesłanie zwymiarowanych rysunków jak i innych ogólnodostępnych danych i ogólnego zestawienia materiałów projektów DAKOTA IX i DAKOTA XI na adres odd1990@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Projekt Dakota XI jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej i będzie gotowa początkiem grudnia. Pozdrawiam Cytuj
Gość daniel2 Napisano 8 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2022 Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem i chciałbym policzyć sobie szacunkowe koszty materiałów budowlanych potrzebnych do budowy stanu surowego tego domu, więc jeśli można to prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rzutów elewacji tego budynku. Rozważam również projekt "Magnolia" więc jeśli można to byłbym wdzięczny również za rzuty elewacji tego budynku. Na koniec jeszcze jedno pytanie: Czy istnieje możliwość adaptacji projektu Dakota IX w taki sposób, aby stworzyć antresolę z widokiem na salon. mój adres email daniel.zawadzki97@gmail.com Pozdrawiam Daniel Cytuj
Redaktor Napisano 9 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 9 Luty 2022 W dniu 8.02.2022 o 16:05, Gość daniel2 napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany Państwa projektem i chciałbym policzyć sobie szacunkowe koszty materiałów budowlanych potrzebnych do budowy stanu surowego tego domu, więc jeśli można to prosiłbym o przesłanie zwymiarowanych rzutów elewacji tego budynku. Rozważam również projekt "Magnolia" więc jeśli można to byłbym wdzięczny również za rzuty elewacji tego budynku. Na koniec jeszcze jedno pytanie: Czy istnieje możliwość adaptacji projektu Dakota IX w taki sposób, aby stworzyć antresolę z widokiem na salon. mój adres email daniel.zawadzki97@gmail.com Pozdrawiam Daniel Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały do obu projektów zostały wysłane na podany adres. Przy obecnym układzie dachów nie ma możliwości zrobienia antresoli ze względu na zbyt niską wysokość w środkowej części oraz konstrukcję więźby nad salonem. Żeby wprowadzić taką zmianę należałoby podnieść ściankę kolankową w środkowej części (jak to zrobiono w prawej części domu) oraz przeprojektować konstrukcję dachu. Wygląd domu ulegnie znacznej zmianie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Fil Napisano 18 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2023 Dzień dobry, Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji technicznej dla tego projektu na adres pillaf112@gmail.com. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Kwiecień 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2023 W dniu 18.04.2023 o 14:23, Gość Fil napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie darmowej dokumentacji technicznej dla tego projektu na adres pillaf112@gmail.com. Pozdrawiam. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Jarek Napisano 31 Maj 2023 Zgłoszenie Napisano 31 Maj 2023 Dzień dobry - super projekt. Bardzo mi się spodobał. Czy można poprosić o darmową wersję z wymiarami tego projektu. Z góry dziękuję. PS Adres mailowy: jarek.keyn@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 1 Czerwiec 2023 20 godzin temu, Gość Jarek napisał: Dzień dobry - super projekt. Bardzo mi się spodobał. Czy można poprosić o darmową wersję z wymiarami tego projektu. Z góry dziękuję. PS Adres mailowy: jarek.keyn@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość rafraw Napisano 2 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2023 Dzień dobry! Czy można prosić o darmowe materiały na rafrawe@gmail.com? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2023 W dniu 2.12.2023 o 14:43, Gość rafraw napisał: Dzień dobry! Czy można prosić o darmowe materiały na rafrawe@gmail.com? Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Vandal Napisano 27 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2023 Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres mg.uslugistolarskie@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2023 21 godzin temu, Gość Vandal napisał: Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres mg.uslugistolarskie@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Luiza Napisano 2 Styczeń Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń Dobry wieczór, Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres: imltalko@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Styczeń Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 13 godzin temu, Gość Luiza napisał: Dobry wieczór, Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres: imltalko@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość StanPaul Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń Dobry wieczór, Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres: s.paul98@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 41 minut temu, Gość StanPaul napisał: Dobry wieczór, Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres: s.paul98@wp.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Adrian Napisano 16 Styczeń Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń Dzień dobry, proszę o przesłanie darmowych materiałów dot. projektu Dakota IX. feliks.adrian@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Styczeń Zgłoszenie Napisano 17 Styczeń 19 godzin temu, Gość Adrian napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie darmowych materiałów dot. projektu Dakota IX. feliks.adrian@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Jan Napisano 25 Marzec Zgłoszenie Napisano 25 Marzec Dzien dobry Czy można prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres j.fal93@interia.pl ? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 15 godzin temu, Gość Jan napisał: Dzien dobry Czy można prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów na adres j.fal93@interia.pl ? Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Daniel Napisano 19 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień Dobry wieczór, Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres: daniel.pietryszyk@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Kwiecień Zgłoszenie Napisano 22 Kwiecień W dniu 19.04.2024 o 12:36, Gość Daniel napisał: Dobry wieczór, Czy mogę prosić o dostępną dokumentację tego projektu na adres: daniel.pietryszyk@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość joanna Napisano 16 Maj Zgłoszenie Napisano 16 Maj Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnej dokumentacji domu Dakota IX na adres babinska.joanna@wp.pl? W calu zapoznania się ze szczegółami? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj Zgłoszenie Napisano 17 Maj 21 godzin temu, Gość joanna napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnej dokumentacji domu Dakota IX na adres babinska.joanna@wp.pl? W calu zapoznania się ze szczegółami? Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi