Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Grzegorz
Napisano

Dzień dobry. Zwracam się z prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i na adres: gpolakowski84@gmail.com

Gość Grzegorz
Napisano

czy mogę poprosić  o przesłanie szczegółowych z wymiarowanych rysunków rzutów  na adres grzegorz.zatorski@onet.pl

Napisano

Dzień dobry, czy mogę poprosić  o przesłanie szczegółowych z wymiarowanych rysunków rzutów oraz przekroje na adres michal.danielczyk221@gmail.com

Napisano
43 minuty temu, Gość Michał napisał:

Dzień dobry, czy mogę poprosić  o przesłanie szczegółowych z wymiarowanych rysunków rzutów oraz przekroje na adres michal.danielczyk221@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Mam pytanie.

Zastanawiam się nad zakupem domu Dakota IX, jestem po badaniach geologicznych, gdzie wyszło, że na działce panują warunki złożone.

Proszę o informacje czy powinnam zmodyfikować projekt? W jaki sposób?

Napisano
16 minut temu, TA_mara napisał:

Mam pytanie.

Zastanawiam się nad zakupem domu Dakota IX, jestem po badaniach geologicznych, gdzie wyszło, że na działce panują warunki złożone.

Proszę o informacje czy powinnam zmodyfikować projekt? W jaki sposób?

Dzień dobry,

należy udać się do lokalnego projektanta adaptującego. Każdy gotowy projekt domu musi zostać poddany adaptacji, czyli procesowi dostosowania go do lokalizacji na wybranej przez Inwestora działce, z uwzględnieniem jego indywidualnych potrzeb i preferencji. Adaptacja polegać będzie zatem na dostosowaniu projektu do lokalnych warunków gruntowych, klimatycznych oraz doprowadzeniu do zgodności z miejscowym planem zabudowy lub Decyzją o Warunkach Zabudowy i Zagospodarowania Terenu. 

Pozdrawiam 

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry czy rownież mozna prosić o maila z szczegolowymi rysunkami . szubertmichal(malpa)gmail.com

Gość Rysunki szczegółowe
Napisano
Dzień dobry czy rownież mozna prosić o maila z szczegolowymi rysunkami . agregorpaul@gmail.com
Gość Prośba
Napisano

Dzień dobry. Poproszę o szczegółowe materiały na adres stan.bf@gmail.com

Dziękuję

Maciej

Gość Dakota IX
Napisano

Witam, proszę o przesłanie szczegółów projektu Dakota IX na maila: magdalenachryk@gmail.com.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość Adrian Weidth
Napisano

Dzien dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji do projektu Dakota IX. Z góry bardzo dziękuję! Adres pocztamagestic@gmail.com 

Napisano
9 godzin temu, Gość Adrian Weidth napisał:

Dzien dobry, bardzo proszę o przesłanie szczegółowej dokumentacji do projektu Dakota IX. Z góry bardzo dziękuję! Adres pocztamagestic@gmail.com 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry, 
bardzo proszę o podesłanie zwymiarowanego rzutu projektu na milena.skladanek@onet.pl

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Dakota IX
Napisano

Dzień dobry

Czy mogłabym prosić o wysłanie zwymiarowanego rzutu projektu Dakota IX na adres mailowy: reniusia.rs@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Napisano
12 godzin temu, Gość Dakota IX napisał:

Dzień dobry

Czy mogłabym prosić o wysłanie zwymiarowanego rzutu projektu Dakota IX na adres mailowy: reniusia.rs@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam