Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość ISTNIEJĄCY DOM
Napisano

Dzień dobry, 

czy ktoś na Śląsku - może w południowej Polsce, wybudował już dom JUDYTA 2?

Pozdrawiam 

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,

Proszę  o plany szczegółowe  dotyczące tego projektu oraz kosztorys. Mój adres mailowy: biuro@karmaks.pl
Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Napisano
21 godzin temu, Gość Wald napisał:

Dzień dobry,

Proszę  o plany szczegółowe  dotyczące tego projektu oraz kosztorys. Mój adres mailowy: biuro@karmaks.pl
Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość Kamila
Napisano

Dzien dobry,

Czy ja tez moge prosic dane szczegolowe projektu Judyta II ? 

kamila.ossowicka@hotmail.com

Dzieki :) 

Gość Judyta 2
Napisano
Dnia 1.11.2020 o 11:26, Gość Wald napisał:

Dzień dobry,

Proszę  również o plany szczegółowe  dotyczące tego projektu (Judyta II) oraz kosztorys. Adres mailowy: ciesielska.monika@op.pl
Z góry dziękuję. Pozdrawiam Monika

Napisano
16 godzin temu, Gość Judyta 2 napisał:

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość ElizaP
Napisano

Gość Katarzyna

Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry, również proszę o przesłanie rzutów szczegółowych na adres ekp.cbt.totu@gmail.com

Dziękuję i pozdrawiam

Gość GM System
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rzutów szczegółowych projektu Judyta 2 oraz projektu Eliza na adres gmsystem75@wp.pl 

Napisano
2 godziny temu, Gość GM System napisał:

Witam, proszę o przesłanie rzutów szczegółowych projektu Judyta 2 oraz projektu Eliza na adres gmsystem75@wp.pl 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektów na podany adres. 

Pozdrawiam 

Napisano

Dzień dobry, czy ktoś z Państwa budował ten dom w woj. Łódzkim lub ma zdjęcia z realizacji? Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo, nie na renderze. Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Gość Aneta
Napisano

Dzień dobry

czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu JUDYTA II na aneta_86@wp.pl

Napisano
33 minuty temu, Gość Aneta napisał:

Dzień dobry

czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu JUDYTA II na aneta_86@wp.pl

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.
Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Witam.

Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Judyta II na adres mailowy : aga_agatka@onet.pl

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano

Witam, czy mogę prosić  o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Judyta II? Mój adres mailowy : izabela.grzegorzewska123@gmail.com

Pozdrawiam

Napisano
11 godzin temu, Gość Izabela napisał:

Witam, czy mogę prosić  o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Judyta II? Mój adres mailowy : izabela.grzegorzewska123@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. 

Pozdrawiam