Gość ogonek Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2020 prosze o rysunki z wumiarami. ogonek29@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Wrzesień 2020 3 godziny temu, Gość ogonek napisał: prosze o rysunki z wumiarami. ogonek29@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ISTNIEJĄCY DOM Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2020 Dzień dobry, czy ktoś na Śląsku - może w południowej Polsce, wybudował już dom JUDYTA 2? Pozdrawiam Cytuj
Gość Wald Napisano 1 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2020 Dzień dobry, Proszę o plany szczegółowe dotyczące tego projektu oraz kosztorys. Mój adres mailowy: biuro@karmaks.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2020 21 godzin temu, Gość Wald napisał: Dzień dobry, Proszę o plany szczegółowe dotyczące tego projektu oraz kosztorys. Mój adres mailowy: biuro@karmaks.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamila Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 Dzien dobry, Czy ja tez moge prosic dane szczegolowe projektu Judyta II ? kamila.ossowicka@hotmail.com Dzieki :) Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2021 42 minuty temu, Gość Kamila napisał: Dzien dobry, Czy ja tez moge prosic dane szczegolowe projektu Judyta II ? kamila.ossowicka@hotmail.com Dzieki Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Judyta 2 Napisano 9 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2021 Dnia 1.11.2020 o 11:26, Gość Wald napisał: Dzień dobry, Proszę również o plany szczegółowe dotyczące tego projektu (Judyta II) oraz kosztorys. Adres mailowy: ciesielska.monika@op.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam Monika Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2021 16 godzin temu, Gość Judyta 2 napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość ElizaP Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2021 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2021 21 godzin temu, Gość ElizaP napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres epiotrowicz@op.pl. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Judyta II Napisano 21 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2021 Witam, czy mogę prosić o rzuty szczegółowe na adres dabjo@wp.pl? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2021 16 godzin temu, Gość Judyta II napisał: Witam, czy mogę prosić o rzuty szczegółowe na adres dabjo@wp.pl? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość EKP Napisano 17 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2021 Dzień dobry, również proszę o przesłanie rzutów szczegółowych na adres ekp.cbt.totu@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2021 21 godzin temu, Gość EKP napisał: Dzień dobry, również proszę o przesłanie rzutów szczegółowych na adres ekp.cbt.totu@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość GM System Napisano 23 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2021 Witam, proszę o przesłanie rzutów szczegółowych projektu Judyta 2 oraz projektu Eliza na adres gmsystem75@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 23 Kwiecień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2021 2 godziny temu, Gość GM System napisał: Witam, proszę o przesłanie rzutów szczegółowych projektu Judyta 2 oraz projektu Eliza na adres gmsystem75@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektów na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam L Napisano 26 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2021 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa budował ten dom w woj. Łódzkim lub ma zdjęcia z realizacji? Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo, nie na renderze. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Aneta Napisano 10 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2021 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu JUDYTA II na aneta_86@wp.pl Cytuj
Redaktor Napisano 10 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Maj 2021 33 minuty temu, Gość Aneta napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu JUDYTA II na aneta_86@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agata Napisano 21 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Czerwiec 2021 Witam. Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Judyta II na adres mailowy : aga_agatka@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Czerwiec 2021 14 godzin temu, Gość Agata napisał: Witam. Bardzo proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Judyta II na adres mailowy : aga_agatka@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Judyta lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/485104052788913 Cytuj
Gość Izabela Napisano 26 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Wrzesień 2021 Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Judyta II? Mój adres mailowy : izabela.grzegorzewska123@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2021 11 godzin temu, Gość Izabela napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących projektu Judyta II? Mój adres mailowy : izabela.grzegorzewska123@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi