Redaktor Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 Projekt domu Karol V Szczegółowy opis projektu domu Karol V znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/karolV Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość evah207 Napisano 23 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2020 Czy jest wersja tego projektu z dodatkowym pokojem jeszcze ? Bardzo mi się podoba ten projekt jednak brakuje mi czwartej sypialni. A zależy mi na tym, żeby był to dom parterowy na raczej wąską działkę. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Maj 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Maj 2020 23 godziny temu, Gość evah207 napisał: Czy jest wersja tego projektu z dodatkowym pokojem jeszcze ? Bardzo mi się podoba ten projekt jednak brakuje mi czwartej sypialni. A zależy mi na tym, żeby był to dom parterowy na raczej wąską działkę. Pozdrawiam Dzień dobry, na dzień dzisiejszy nie posiadamy wersji tego projektu z 4 sypialniami. Można natomiast wprowadzać zmiany do projektu- u nas w Pracowni przed zakupem projektu lub na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ola Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Listopad 2020 Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na maila kamykoska900@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2020 11 godzin temu, Gość Ola napisał: Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na maila kamykoska900@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 4 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2021 Witam, czy jest możliwość podpiwniczenia na części domu i czy byłaby możliwość zamknięcia kuchni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2021 30 minut temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, czy jest możliwość podpiwniczenia na części domu i czy byłaby możliwość zamknięcia kuchni? Dzień dobry, tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 1 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2021 Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na mail betsiw@poczta.onet.pl. Czy możliwe jest przeniesienie dużej łazienki w miejsce pokoju przy pokoju z garderobą oraz połączenie pralni razem z wc w jedno pomieszczenie? Czy możliwe jest zmniejszenie garażu na jednostanowiskowy jak w projekcie Karol I? Cytuj
Redaktor Napisano 2 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2021 9 godzin temu, Gość Beata napisał: Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na mail betsiw@poczta.onet.pl. Czy możliwe jest przeniesienie dużej łazienki w miejsce pokoju przy pokoju z garderobą oraz połączenie pralni razem z wc w jedno pomieszczenie? Czy możliwe jest zmniejszenie garażu na jednostanowiskowy jak w projekcie Karol I? Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Istnieją dwa warianty wprowadzenia zmian: 1) w naszej pracowni przed dokonaniem zakupu projektu. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. 2) po zakupie projektu, poprzez projektanta adaptującego. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 2 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2021 Witam, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe do Karol V na paki82@op.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2021 Zgłoszenie Napisano 5 Czerwiec 2021 W dniu 2.06.2021 o 21:54, Gość Łukasz napisał: Witam, czy mógłbym prosić o rysunki szczegółowe do Karol V na paki82@op.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 4 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Karol lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/594733334832631 Cytuj
Gość Sczegóły Napisano 24 Sierpień 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2021 Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe rysunki projektu Karol V na maila jabczuga@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 24 Sierpień 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2021 2 godziny temu, Gość Sczegóły napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o szczegółowe rysunki projektu Karol V na maila jabczuga@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość monika Napisano 18 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 2023 witam, proszę o szczegółowe rysunki projektu Karol V na email moniczka3107@vp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2023 19 godzin temu, Gość monika napisał: witam, proszę o szczegółowe rysunki projektu Karol V na email moniczka3107@vp.pl. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Cytuj
Gość Jurek Napisano 5 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2023 Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na maila jogorek09@gmail.com. dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2023 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2023 14 godzin temu, Gość Jurek napisał: Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na maila jogorek09@gmail.com. dziękuję Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Dawid Napisano 21 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2023 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków tego projektu na adres: olesdawid@outlook.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2023 W dniu 21.10.2023 o 21:38, Gość Dawid napisał: Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków tego projektu na adres: olesdawid@outlook.com Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Cytuj
Gość Kat Napisano 29 Lipiec Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec Dzień dobry, czy można prosić o rysunek szczegółowy na adres katharinalukoszek@op.pl? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Lipiec Zgłoszenie Napisano 30 Lipiec 19 godzin temu, Gość Kat napisał: Dzień dobry, czy można prosić o rysunek szczegółowy na adres katharinalukoszek@op.pl? Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 2 Sierpień Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień Dzień dobry Zwracam się z prośbą o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: sprfocus@int.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień W dniu 2.08.2024 o 23:22, Gość Jakub napisał: Dzień dobry Zwracam się z prośbą o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: sprfocus@int.pl Pozdrawiam Dzień dobry, Rysunki zostały wysłane na podany adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi