Gość Katarzyna Napisano 4 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2020 witam mogę prosić o przysłanie rysunków na adres kasiunia0172@amorki.pl jestem zainteresowana zakupem projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2020 23 godziny temu, Gość Katarzyna napisał: witam mogę prosić o przysłanie rysunków na adres kasiunia0172@amorki.pl jestem zainteresowana zakupem projektu. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Kubica Napisano 9 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2020 Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email kubica@nkstore.cz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 21 godzin temu, Gość Jan Kubica napisał: Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email kubica@nkstore.cz dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Kamil Napisano 5 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2020 Witam, proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2020 2 godziny temu, Gość Gość Kamil napisał: Witam, proszę o szczegółowe darmowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres e-mail kamilooo1722@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Barbara Napisano 11 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Miriam VI. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru i strychu i dodatkowych materiałów. Czy po adaptacji strychu jest szansa na zachowanie pralni i toalety na parterze? Pozdrawiam mail: kangurek007@op.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwiec 2020 10 godzin temu, Gość Barbara napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem Miriam VI. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru i strychu i dodatkowych materiałów. Czy po adaptacji strychu jest szansa na zachowanie pralni i toalety na parterze? Pozdrawiam mail: kangurek007@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Jeśli architekt adaptujący wskaże inne miejsce położenia schodów można zachować te pomieszczenia kosztem innych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zapytanie Napisano 28 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam VI w wersji odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru, strychu oraz dodatkowych materiałów. Czy w projekcie jest przewidziana mechaniczna wentylacja? Czy jest opcja ogrzewania pompą ciepła? proszę wysłać wszystko na meila: kornaszewski.phu@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Sierpień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2020 W dniu 28.08.2020 o 17:43, Gość zapytanie napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany kupnem projektu Miriam VI w wersji odbicie lustrzane. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych darmowych rysunków parteru, strychu oraz dodatkowych materiałów. Czy w projekcie jest przewidziana mechaniczna wentylacja? Czy jest opcja ogrzewania pompą ciepła? proszę wysłać wszystko na meila: kornaszewski.phu@gmail.com Dzień dobry, materiały do projektu prześlemy w poniedziałek. Projekt wentylacji mechanicznej można zamówić w cenie 615 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosia Napisano 7 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, rysunków na adres gosiaskora.89@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2020 11 godzin temu, Gość Gosia napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie dostępnych materiałów, rysunków na adres gosiaskora.89@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 16 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2020 On 9/8/2020 at 8:03 AM, Dobre Domy said: Witam. czy juz ktos z panstwa buduje Miriam VII i mogl by sie podzielic zdjeciami, uwagami lub radami ? czy ktos robil jakies przerobki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karolina Napisano 11 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2020 Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków i kosztorysów do tego projektu na maila karolakl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 12 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2020 11 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam, proszę o przesłanie dostępnych rysunków i kosztorysów do tego projektu na maila karolakl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mmikitka Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email m1mikitka@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2020 30 minut temu, Gość Mmikitka napisał: Proszę o szczegółowe rysunki, wykaz materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email m1mikitka@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email mada.bor@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Magda Napisano 24 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2020 Jeszcze mam jedno pytanie: co ma taki duży wpływ na koszt budowy przy tym projekcie? Między projektem Miriam IV a Miriam VI różnice nie wydają się bardzo duże, a szacunkowy koszt budowy różni się o ponad 100 tys. zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2020 W dniu 24.10.2020 o 12:17, Gość Magda napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów oraz dodatkowe materiały do projektu Miriam VI. Adres email mada.bor@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 W dniu 24.10.2020 o 12:33, Gość Magda napisał: Jeszcze mam jedno pytanie: co ma taki duży wpływ na koszt budowy przy tym projekcie? Między projektem Miriam IV a Miriam VI różnice nie wydają się bardzo duże, a szacunkowy koszt budowy różni się o ponad 100 tys. zł. Dzień dobry, kosztorys do projektu Miriam VI został opracowany w 2020 roku, do Miriam IV w 2017. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość matt0292 Napisano 26 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2020 Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem lecz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów, kosztorys szacunkowy budowy tego domu na adres email: m.kowalak@onet.pl Z poważaniem M.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2020 14 godzin temu, Gość matt0292 napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany tym projektem lecz proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, wykazu materiałów, kosztorys szacunkowy budowy tego domu na adres email: m.kowalak@onet.pl Z poważaniem M.K. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agnieszka Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Witam , poproszę o szczegolowe rysunki na maila Agnieszka.sadurska1412@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 11 godzin temu, Gość Agnieszka napisał: Witam , poproszę o szczegolowe rysunki na maila Agnieszka.sadurska1412@gmail.com Dzień dobry. materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi