Krzysztof89 Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2020 Witam buduje ten sam domek co pan tylko z podwójnym garażem. Jestem na etapie fundamentów . Była by możliwość zobaczenia pana domku ? Gdzie powstaje ten piękny domek Cytuj
Krzysztof89 Napisano 23 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2020 Ok.a czy mozna by było kiedyś podjechać zobaczyć w wolnej chwili Cytuj
sylwia_tarnawa@o2.pl Napisano 5 Październik 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2020 Witam, Jesteśmy w trakcie wykonywania więźby dachowej, Widzę, że wykonali państwo belkę łączącą dwie płetwie na tarasie, nam dokładnie takie samo rozwiązanie zaproponował cieśla, gdyż zmieniamy blache trapezową na dachówkę. Czy z takiego samego powodu u państwa znalazła się ta belka na tarasie ? Mam również pytanie dot. braku jętek przy krokwiach tarasowych? Na jakim etapie są państwo z budową na dzień dzisiejszy ? Pozdrawiam, Sylwia Tarnawa Cytuj
Wuczko Napisano 12 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2021 Dzień dobry. Również jestem na etapie budowy Hawany III i w związku z tym chciałem się zapytać gdzie Pan zamawiał drewno na dach. Jakiś namiar? Wygląda super i również podobny efekt chciałbym uzyskać u siebie. Pozdrawiam Cytuj
MateuszLwc Napisano 15 Wrzesień 2021 Zgłoszenie Napisano 15 Wrzesień 2021 Witam. Przepiekny dom;) razem z żoną rozwazamy budowego tego domu. Jestemy często koło Bolimowa, czy jest mozliwość zobaczenia tego cuda? Pozdrawiamy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi