dyzia Napisano 20 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Wrzesień 2011 buduje dom astra, jesli macie panstwo jakies zdjecia z realizacji prosze wstawiac Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2014 buduje dom astra, jesli macie panstwo jakies zdjecia z realizacji prosze wstawiac czesc dyzia, my tez zamierzamy budować astre, czy moglabys wstawic wiecej zdjęć ze swojej realizacji. Cytuj
Gość ŁUKASZ Napisano 1 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Maj 2014 buduje dom astra, jesli macie panstwo jakies zdjecia z realizacji prosze wstawiac jA TEZ BUDUJE MOZE ZA NIEDŁUGO WRZUCE KILKA FOTEK TYLKO JA MAM ASTRE PODPIWNICZONĄ Cytuj
Gość gostra Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2014 jA TEZ BUDUJE MOZE ZA NIEDŁUGO WRZUCE KILKA FOTEK TYLKO JA MAM ASTRE PODPIWNICZONĄ Łukasz z jakiego wojewodztwa jestes bo my z lubelskiego, tez niedlugo wstawie pare zdjec bo narazie mamy tylko fundamenty, za tydzien ruszamy ze scianami. Mam nadzieje,ze dobry projekt wybralismy. Nie miałam okazji zobaczyc takiego domu na zywo i to mnie przeraza bo nie wiem jak bedzie wygladał i czy mi sie spodoba ale mam nadzieje, ze mnie nie zawiedzie Cytuj
Gość Artur Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 buduje dom astra, jesli macie panstwo jakies zdjecia z realizacji prosze wstawiac. Czy ma pan zrobionom elewacie jesili tak to prosze o fotki pozdrawia Cytuj
Gość Anna Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 witam czy posiada któs jakies zdjecia z budowy domu astra jak możecie przeslijcie mi na meila anusia1991.91@o2.pl prosze i dziekuje Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 12 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2016 buduje dom astra, jesli macie panstwo jakies zdjecia z realizacji prosze wstawiac Dzień dobry chcemy wybudować dom Astra, jesteśmy z kujawsko-pomorskiego czy może ktoś ma taki dom by można było zobaczyć go na żywo??? z góry dziękuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi