Gość Patrycja Napisano 5 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2022 Dzień dobry, czy również mogę poprosić o wysłanie rysunków projektu? patrycjaa44@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Napisano 6 Wrzesień 2022 10 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Dzień dobry, czy również mogę poprosić o wysłanie rysunków projektu? patrycjaa44@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotrek Napisano 20 Październik 2023 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2023 Dzień dobry, Prosiłbym o przesłanie rysunków, jeżeli byłaby taka możliwość na maila: mlody562@gmail.com. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Grabarczyk Napisano 17 Marzec Zgłoszenie Napisano 17 Marzec Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków technicznych na adres: marcin.grabarczyk@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Marzec Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 12 godzin temu, Gość Marcin Grabarczyk napisał: Dzień dobry. Poproszę o przesłanie rysunków technicznych na adres: marcin.grabarczyk@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Gość Lidia Napisano 17 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec Dzień dobry, mogę prosić o przesłanie rysunków technicznych do projektu Henry na adres: l_radulska@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Czerwiec Zgłoszenie Napisano 18 Czerwiec 14 godzin temu, Gość Lidia napisał: Dzień dobry, mogę prosić o przesłanie rysunków technicznych do projektu Henry na adres: l_radulska@o2.pl Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi