Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość p.romanowicz91@gmail.com
Napisano

Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów dotyczących projektu Ametyst 3 - lustro na adres email:  p.romanowicz91@gmail.com Pozdrawiam

• Odpowiedzi 135
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
4 godziny temu, Gość p.romanowicz91@gmail.com napisał:

Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów dotyczących projektu Ametyst 3 - lustro na adres email:  p.romanowicz91@gmail.com Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Gość Gość
Napisano

Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów dotyczących projektu Ametyst 3 na adres wormysic@gmail.com, dziękuję!

Napisano
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dzień dobry, Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów dotyczących projektu Ametyst 3 na adres wormysic@gmail.com, dziękuję!

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Gość Dragos J
Napisano

Czy mogę prosić o wszystkie darmowe materiały dot. tego projektu? Mail: jorza_2000@yahoo.co.uk

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 5 months later...
Gość Patryk
Napisano

Dzień dobry, 

Czy mogę prosić o przesłanie materiałów dodatkowych (szczegółowe rysunki, zestawienia) dotyczące projektu Ametyst III na adres email: p.lewandosky@gmail.com  ?

Pozdrawiam.

Napisano
W dniu 18.07.2023 o 08:26, Gość Patryk napisał:

Dzień dobry, 

Czy mogę prosić o przesłanie materiałów dodatkowych (szczegółowe rysunki, zestawienia) dotyczące projektu Ametyst III na adres email: p.lewandosky@gmail.com  ?

Pozdrawiam.

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Czy mogę prosić o przesłanie materiałów dodatkowych (szczegółowe rysunki, zestawienia) dotyczące projektu Ametyst III na adres email: psiciarska@gmail.pl Dziekuje

Napisano
15 godzin temu, Gość Patrycja napisał:

Czy mogę prosić o przesłanie materiałów dodatkowych (szczegółowe rysunki, zestawienia) dotyczące projektu Ametyst III na adres email: psiciarska@gmail.pl Dziekuje

• 4 weeks later...
Gość Dagmara
Napisano

Witam, proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów do projektu Ametyst 3 lustro   na adres dagmarrra15@gmail.com

Dziękuję

Napisano
3 godziny temu, Gość Dagmara napisał:

Witam, proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów do projektu Ametyst 3 lustro   na adres dagmarrra15@gmail.com

Dziękuję

• 1 month later...
Gość Dodatkowe materiały
Napisano

Dzień dobry, 

bardzo proszę o przesłanie mi na maila wszystkich dodatkowych materiałów odnośnie Ametyst 3

wiktoriapietrak@op.pl i konradsibilski@gmail.com 

Napisano
20 godzin temu, Gość Dodatkowe materiały napisał:

Dzień dobry, 

bardzo proszę o przesłanie mi na maila wszystkich dodatkowych materiałów odnośnie Ametyst 3

wiktoriapietrak@op.pl i konradsibilski@gmail.com 

Dzień dobry, materiały zostały wysłane

• 4 weeks later...
Gość Martyna
Napisano

Dzień dobry, 

Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu domu Ametyst III na maila lalka.ze.szkla@gmail.com 

Pozdrawiam

Napisano
17 godzin temu, Gość Martyna napisał:

Dzień dobry, 

Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu domu Ametyst III na maila lalka.ze.szkla@gmail.com 

Pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane

• 1 month later...
Gość Pijawka
Napisano

Dzień dobry, 

Poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu domu Ametyst III na maila pijawka89@o2.pl