Redaktor Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2019 Projekt domu Ametyst III Szczegółowy opis projektu domu Ametyst III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/ametystIII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość piotr Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2019 witam czy jest opcja zamowienia tego projektu z garazem jak w ametyscie II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 5 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2019 4 godziny temu, Gość piotr napisał: witam czy jest opcja zamowienia tego projektu z garazem jak w ametyscie II ? Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marta Napisano 19 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2019 Dzień dobry, czy jest możliwość dokonania następujących zmian: - w wersji "lustro" przenieść pokoje na parterze na druga stronę ( salon i kuchnia pozsostają bz - wydłużyć dom np. o 2 m. Pozdrawiam Marta marta.stu@onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 19 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2019 6 godzin temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, czy jest możliwość dokonania następujących zmian: - w wersji "lustro" przenieść pokoje na parterze na druga stronę ( salon i kuchnia pozsostają bz - wydłużyć dom np. o 2 m. Pozdrawiam Marta marta.stu@onet.pl Dzień dobry, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Są dwa sposoby wprowadzania zmian: poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ka.Te Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Proszę o przesłanie wersji podstawowej na adres trzaskowska.katarzyna@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 14 godzin temu, Gość Ka.Te napisał: Proszę o przesłanie wersji podstawowej na adres trzaskowska.katarzyna@gmail.com Dzień dobry, projekt Ametyst III jest w trakcie opracowywania dokumentacji technicznej. W związku z tym nie jestem w stanie udostępnić materiałów, o które Pani prosi. Projekt będzie gotowy początkiem sierpnia. Proszę o przypomnienie się w tym terminie o rysunki szczegółowe. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciej Napisano 10 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2019 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych, szczegółowych rysunków domu na adres maciejgad@op.pl Kojarzę również, że mieli Państwo kiedyś dostępne kosztorysy lub zestawienia materiałowe, czy jest to również dostępne? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 11 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2019 14 godzin temu, Gość Maciej napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dodatkowych, szczegółowych rysunków domu na adres maciejgad@op.pl Kojarzę również, że mieli Państwo kiedyś dostępne kosztorysy lub zestawienia materiałowe, czy jest to również dostępne? dziękuję Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Kosztorys będzie gotowy za około 2 tygodnie. Wtedy też będzie uzupełniona tabelka na stronie www z kosztami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daria Niemaszyk Napisano 19 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2019 Również poproszę darianiemaszyk@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2019 10 godzin temu, Gość Daria Niemaszyk napisał: Również poproszę darianiemaszyk@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daria Niemaszyk Napisano 21 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2019 Przepraszam błędny adres e-mail, miło być darianiemaszyk@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2019 13 godzin temu, Gość Daria Niemaszyk napisał: Przepraszam błędny adres e-mail, miło być darianiemaszyk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elfowo38 Napisano 26 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2019 Dobry wieczór Poproszę o materiały dodatkowe na adres elficzka@autograf.pl Dziękuję Eliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2019 9 godzin temu, elfowo38 napisał: Dobry wieczór Poproszę o materiały dodatkowe na adres elficzka@autograf.pl Dziękuję Eliza Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wojti88 Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 Czy mogę prosić o wszystkie darmowe materiały dot. tego projektu? Mail: Baranowski.w@icloud.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2019 8 minut temu, Gość Wojti88 napisał: Czy mogę prosić o wszystkie darmowe materiały dot. tego projektu? Mail: Baranowski.w@icloud.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aga Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2019 Dzień dobry, Czy mogę prosić o wszystkie materiały dodatkowe (szczegolowe rysunki, zestawienia) dotyczące tego projektu? Mój email: agatakrolak.ak@gmail.com Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2019 12 godzin temu, Gość Aga napisał: Dzień dobry, Czy mogę prosić o wszystkie materiały dodatkowe (szczegolowe rysunki, zestawienia) dotyczące tego projektu? Mój email: agatakrolak.ak@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzyś Napisano 27 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2019 Witam Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów dot.projektu? Mój adres: trzynoga@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2019 W dniu 27.12.2019 o 17:32, Gość Krzyś napisał: Witam Czy mógłbym prosić o przesłanie materiałów dot.projektu? Mój adres: trzynoga@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość 1 Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 Czy mogę prosić o wszystkie materiały dodatkowe (szczegolowe rysunki, zestawienia) dotyczące tego projektu? Mój email: Justyna.chatkowska@gmail.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 4 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2020 29 minut temu, Gość Gość 1 napisał: Czy mogę prosić o wszystkie materiały dodatkowe (szczegolowe rysunki, zestawienia) dotyczące tego projektu? Mój email: Justyna.chatkowska@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2020 Witam czy mógłbym prosić o dodatkowe materiały mój adres to pontibit@gmail.com Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2020 14 godzin temu, Gość Radek napisał: Witam czy mógłbym prosić o dodatkowe materiały mój adres to pontibit@gmail.com Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi