Redaktor Napisano 20 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Maj 2019 Projekt domu Harold Szczegółowy opis projektu domu Harold znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/harold Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Andrzej Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2019 Poproszę o szczegółowe rysunki na adres sirkoandrzej@onet.eu Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2019 7 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Poproszę o szczegółowe rysunki na adres sirkoandrzej@onet.eu Dziękuję Dzień dobry, projekt Harold jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
marta1991 Napisano 4 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2020 Czy ktoś buduje projekt domu harold ?? Cytuj
Gość Adrian Napisano 7 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Wrzesień 2020 Dnia 4.08.2020 o 07:11, marta1991 napisał: Czy ktoś buduje projekt domu harold ?? Ja buduję. Cytuj
marta1991 Napisano 9 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2020 Można prosić zdjęcia z budowy. Mój adres email to marta.blecharz@onet.pl Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 18 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2021 On 9/7/2020 at 6:32 PM, Guest Adrian said: Ja buduję. Dzień dobry, czy mogę również prosić o zdjęcia z budowy gotowego domu i ewentualne poprawki do projektu, które wyniknęły w tracie realizacji lub po wprowadzeniu. Dziękuje serdecznie. Krzysztof (dadou@wp.pl) Cytuj
Gość Mateusz Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2022 Dnia 6.09.2020 o 15:55, Gość Adrian napisał: Tak, ja buduję Czy mogę prosić o zdjęcia z budowy na email mateusz.wilk184@gmail.com Cytuj
Gość Hooner Napisano 8 Maj 2022 Zgłoszenie Napisano 8 Maj 2022 Super projekt wyglada, ale to chuba styl amerykanski/kanadyjskiu, czyli najlepiej z drewna budowac. Jezeli ktos ma zdjecia z budowy/wykonczenia a moze nawet chce zdradzic koszty koncowe prosze przeslac na hooner91@gmail.com Cytuj
Gość Justyna Napisano 12 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 12 Grudzień 2023 Dzień dobry. Widziałam, że kilka osób buduje dom według tego projektu- czy mogłabym prosić o zdjęcia: justyna.grabacz@gmail.com ? Czy macie Państwo jakieś uwagi już na etapie budowy? Czy warto zwrócić na coś szczególną uwagę? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi