Dobre Domy Napisano 11 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2021 20 minut temu, Gość Pawel napisał: Dzien dobry, czy projekt spelnia najnowsze normy energetyczne z 2021r ? Pozdrawiam Dzień dobry, projekt jest aktualny. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jakub Napisano 18 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2021 Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres jakubziel91@gmail.com Interesuje mnie wersja w odbiciu lustrzanym. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2021 13 godzin temu, Gość Jakub napisał: Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres jakubziel91@gmail.com Interesuje mnie wersja w odbiciu lustrzanym. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2021 Dzien dobry, Czy moge prosic o wyslanie rysunkow szczegolowych i materialow dostepnych do tego projektu na adres danielduniec@wp.pl ? Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Daniel Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Luty 2021 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2021 4 godziny temu, Gość Daniel napisał: Dzien dobry, Czy moge prosic o wyslanie rysunkow szczegolowych i materialow dostepnych do tego projektu na adres danielduniec@wp.pl ? Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Daniel Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Asiunia Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2021 Witam, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących tego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres dobra.asia83@o2.pl Interesuje mnie wersja w odbiciu lustrzanym. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2021 18 godzin temu, Gość Asiunia napisał: Witam, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących tego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres dobra.asia83@o2.pl Interesuje mnie wersja w odbiciu lustrzanym. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Michał Napisano 23 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2021 Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres michal.razny0623@gmail.com Interesuje mnie wersja w odbiciu lustrzanym. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2021 8 minut temu, Gość Michał napisał: Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres michal.razny0623@gmail.com Interesuje mnie wersja w odbiciu lustrzanym. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2021 Witam, Poproszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres anna_maria_g@wp.pl. Dziękuję Anna Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2021 3 minuty temu, Gość Anna napisał: Witam, Poproszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres anna_maria_g@wp.pl. Dziękuję Anna Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
tomaug Napisano 14 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2021 Witam, proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów na adres mailowy tomaug@wp.pl Dodatkowo mam prośbę do osób które zdecydowały się na budowę Orchidea II o informację co zmienialiście w projekcie aby usprawnić projekt pod własne potrzeby ewentualnie czy jest ktoś kto już buduje do i chciałby się pochwalić tak abym z żoną mógł zobaczyć na żywo ten dom Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2021 Godzinę temu, tomaug napisał: Witam, proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów na adres mailowy tomaug@wp.pl Dodatkowo mam prośbę do osób które zdecydowały się na budowę Orchidea II o informację co zmienialiście w projekcie aby usprawnić projekt pod własne potrzeby ewentualnie czy jest ktoś kto już buduje do i chciałby się pochwalić tak abym z żoną mógł zobaczyć na żywo ten dom Z góry dziękuję za odpowiedź Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 17 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2021 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres mailowy: renese@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2021 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2021 W dniu 17.04.2021 o 14:56, Gość Krzysztof napisał: Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres mailowy: renese@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anna Napisano 7 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2021 Witam! Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na annamariaola80@gmail.com Cytuj
Redaktor Napisano 7 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 7 Maj 2021 7 godzin temu, Gość Anna napisał: Witam! Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na annamariaola80@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Pawel Napisano 14 Maj 2021 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2021 Dzień dobry, Poprosze o przesłanie darmowych materiałów na maila p.krzyzanowski@interia.eu Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Redaktor Napisano 14 Maj 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2021 Godzinę temu, Gość Pawel napisał: Dzień dobry, Poprosze o przesłanie darmowych materiałów na maila p.krzyzanowski@interia.eu Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ŁUKASZ Napisano 21 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2021 Witam. Jest możliwość wysłania dokumentacji budynku z wymiarami pokoi i okien ? Jeśli można Bardzo prosiłbym podesłać je na adres stas3392@o2.pl Pozdrawiam Łukasz Cytuj
Redaktor Napisano 22 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2021 7 godzin temu, Gość ŁUKASZ napisał: Witam. Jest możliwość wysłania dokumentacji budynku z wymiarami pokoi i okien ? Jeśli można Bardzo prosiłbym podesłać je na adres stas3392@o2.pl Pozdrawiam Łukasz Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Orchidea lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/364535628380205 Cytuj
Gość Andrey Napisano 22 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2021 Czy moge prosic o wyslanie rysunkow szczegolowych i materialow dostepnych do tego projektu na adres odd1990@gmail.com ? Z gory dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Październik 2021 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2021 W dniu 22.10.2021 o 23:09, Gość Andrey napisał: Czy moge prosic o wyslanie rysunkow szczegolowych i materialow dostepnych do tego projektu na adres odd1990@gmail.com ? Z gory dziekuje Dzień dobry, materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Olka Napisano 6 Listopad 2021 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2021 Witam, proszę przesłać wszystkie darmowe materiały dotyczące projektu domu Orchidea II na adres: aleksandra.gx@wp.pl z góry dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi