Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 177
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Jakub
Napisano

Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres jakubziel91@gmail.com

Interesuje mnie wersja w odbiciu lustrzanym.

Dziękuję.

Napisano
13 godzin temu, Gość Jakub napisał:

Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres jakubziel91@gmail.com

Dziękuję.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Daniel
Napisano

Dzien dobry,

Czy moge prosic o wyslanie rysunkow szczegolowych i materialow dostepnych do tego projektu na adres danielduniec@wp.pl ? Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Daniel

Napisano
4 godziny temu, Gość Daniel napisał:

Dzien dobry,

Czy moge prosic o wyslanie rysunkow szczegolowych i materialow dostepnych do tego projektu na adres danielduniec@wp.pl ? Z gory dziekuje. Pozdrawiam. Daniel

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Asiunia
Napisano

Witam, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących tego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres dobra.asia83@o2.pl  Interesuje mnie wersja  w odbiciu lustrzanym. Dziękuję.

Napisano
18 godzin temu, Gość Asiunia napisał:

Witam, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących tego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres dobra.asia83@o2.pl  Interesuje mnie wersja  w odbiciu lustrzanym. Dziękuję.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość Michał
Napisano

Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres michal.razny0623@gmail.com

Dziękuję.

Napisano
8 minut temu, Gość Michał napisał:

Witam, podobnie jak poprzednicy, bardzo proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących niniejszego projektu (rysunki/rzuty/materiały etc) na adres michal.razny0623@gmail.com

Dziękuję.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Witam,

Poproszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres anna_maria_g@wp.pl.

Dziękuję

Anna

Napisano
3 minuty temu, Gość Anna napisał:

Witam,

Poproszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres anna_maria_g@wp.pl.

Dziękuję

Anna

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Napisano

Witam, proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów na adres mailowy tomaug@wp.pl Dodatkowo mam prośbę do osób które zdecydowały się na budowę Orchidea II o informację co zmienialiście w projekcie aby usprawnić projekt pod własne potrzeby ewentualnie czy jest ktoś kto już buduje do i chciałby się pochwalić :) tak abym z żoną mógł zobaczyć na żywo ten dom :) Z góry dziękuję za odpowiedź

Napisano
Godzinę temu, tomaug napisał:

Witam, proszę o podesłanie wszystkich darmowych materiałów na adres mailowy tomaug@wp.pl Dodatkowo mam prośbę do osób które zdecydowały się na budowę Orchidea II o informację co zmienialiście w projekcie aby usprawnić projekt pod własne potrzeby ewentualnie czy jest ktoś kto już buduje do i chciałby się pochwalić :) tak abym z żoną mógł zobaczyć na żywo ten dom :) Z góry dziękuję za odpowiedź

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Gość Krzysztof
Napisano

Dzień dobry,

uprzejmie proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres mailowy: renese@wp.pl

Napisano
W dniu 17.04.2021 o 14:56, Gość Krzysztof napisał:

Dzień dobry,

uprzejmie proszę o przesłanie darmowych materiałów dotyczących powyższego projektu w wersji lustrzanej na adres mailowy: renese@wp.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano
7 godzin temu, Gość Anna napisał:

Witam! Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na annamariaola80@gmail.com 

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam

Gość Pawel
Napisano

Dzień dobry, Poprosze o przesłanie  darmowych materiałów na maila  p.krzyzanowski@interia.eu

Dziękuję i pozdrawiam

Napisano
Godzinę temu, Gość Pawel napisał:

Dzień dobry, Poprosze o przesłanie  darmowych materiałów na maila  p.krzyzanowski@interia.eu

Dziękuję i pozdrawiam

Dzień dobry,
Pozdrawiam

• 2 months later...
Gość ŁUKASZ
Napisano

Witam. 

Jest możliwość wysłania dokumentacji budynku z wymiarami pokoi i okien ? 

Jeśli można Bardzo prosiłbym podesłać je na adres stas3392@o2.pl 

Pozdrawiam Łukasz 

Napisano
7 godzin temu, Gość ŁUKASZ napisał:

Witam. 

Jest możliwość wysłania dokumentacji budynku z wymiarami pokoi i okien ? 

Jeśli można Bardzo prosiłbym podesłać je na adres stas3392@o2.pl 

Pozdrawiam Łukasz 

Dzień dobry,

Pozdrawiam 

• 2 months later...
Napisano

Czy moge prosic o wyslanie rysunkow szczegolowych i materialow dostepnych do tego projektu na adres odd1990@gmail.com ? Z gory dziekuje

• 2 weeks later...
Napisano

Witam, proszę przesłać wszystkie darmowe materiały dotyczące projektu domu Orchidea II na adres: aleksandra.gx@wp.pl

z góry dziękuję :)