magdak Napisano 27 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2019 Witam, czy ktoś buduje lub zbudował Hawanę I,II lub III w województwie kujawsko-pomorkim, pomorskim, zachodniopomorskim lub lekko dalej? Chcę zakupić projekt ale najbardziej chciałabym zobaczyć na żywo. Proszę o kontakt, mój meil: magda.kowalik@spoko.pl ogromna fanka Hawany...Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 28 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2019 20 godzin temu, magdak napisał: Witam, czy ktoś buduje lub zbudował Hawanę I,II lub III w województwie kujawsko-pomorkim, pomorskim, zachodniopomorskim lub lekko dalej? Chcę zakupić projekt ale najbardziej chciałabym zobaczyć na żywo. Proszę o kontakt, mój meil: magda.kowalik@spoko.pl ogromna fanka Hawany...Magda Dzień dobry, Cieszymy się, że podoba się Pani ten projekt. My nie posiadamy informacji dotyczących lokalizacji budów. Projekt wielokrotnie został jednak sprzedany więc zachęcamy wszystkich budujących do dzielenia się informacjami i doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Havana II Napisano 3 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2019 Proszę o przesłanie szczegółowego rzutu parteru Havana II ze wszystkimi wymiarami, ponieważ bardzo interesuje nas ten projekt. Pozdrawiam. Kamila kamam@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2019 4 godziny temu, Gość Havana II napisał: Proszę o przesłanie szczegółowego rzutu parteru Havana II ze wszystkimi wymiarami, ponieważ bardzo interesuje nas ten projekt. Pozdrawiam. Kamila kamam@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi